Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Używałem aplikacji mobilnej Allegro na telefonie z Androidem. Wszystko działało ok ale ostatnio przywróciłem ustawienia fabryczne na telefonie bo mi mulił i okazało się że aplikacja w sklepie play jest niezgodna z moim urządzeniem i nie mogę jej zainstalować. Chyba wymaga już nowszego androida. Skąd mogę ściągnąć starszą wersję aplikacji żeby działała na Android 5 ?
ja mam to samo. Loguję się i przeglądam allegro przez przeglądarkę firefox na telefonie. widziałem starsze wersje do pobrania na chomiku ale jeszcze ich nie sprawdzałem.
@Mateusz-M215, aplikację Allegro pobieraj jedynie z zaufanych źródeł - np. Google Play. Aktualna wersja aplikacji wymaga androida 7.0 (lub nowszego).
@mr_oma To wcale tak być nie powinno. Każda szanująca się firma sama udostępnia własne aplikacje dla klientów, również starsze wersje.
Wyjątkiem jest może jedynie Microsoft, ale w tym przypadku chodzi o biznes, o sprzedaż nowego oprogramowania, kosztem starszego.
Czy serwis Allegro nie jest zaufanym źródłem? Nie może udostępniać własnych aplikacji?
Tak właśnie się objawia allegrowa dbałość o klientów.
@br., dziękuję za Twoje uwagi. Nie udostępniamy aplikacji kanałami poza sklepem, ponieważ chcemy mieć pewność, że nie narażamy użytkowników na niebezpieczeństwa. Jeśli chodzi o aplikacje mobilne, z tego, co wiem, nie jest powszechną praktyką udostępnianie ich poza sklepem.