Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chyba padlo allegro. Nie mozna nic dodac do koszyka a przy zakupach nieoczekiwany blad.
@D_Skarzycka Tak, obecnie są problemy z funkcjonowaniem Allegro
Przycisk dodaj do koszyka po prostu nie działa, nic się nie dziej, koszyk jest pusty, sprawdzałem na różnych przeglądarkach.
Natomiast gdy próbowałem przez kup teraz a potem kup więcej przedmiotów od tego sprzedawcy pojawił się napis "Wystąpił błąd przy dodawaniu do koszyka"
Dzięki za info.
Po wejściu w Koszyk i kliknięciu na Dostawa i płatność nic się nie dzieje. Nie ma też możliwości usunięcia produktów. Przeglądarka Chrome 87.0.4280.88. Wyczyszczenie cookies nie pomaga.
Nie mogę zamówić towaru, po kliknięciu dodaj do koszyka lub kup teraz komunikat błąd
Allegro ma problemy techniczne dlatego nic nie działa
A kiedy zacznie działać???
U mnie obecnie po odświeżeniu strony z koszykiem mam tylko przycisk "Kup na raty" z komunikatem "Masz w koszyku przedmioty, których nie można kupić na raty. Aby skorzystać z płatności ratalnej, odznacz lub usuń te przedmioty z koszyka." bez przycisku "Kup teraz".
Brak możliwości wejścia na zamówienia
Co jest jednoznaczne z brak możliwością wysłania towaru.
Brak możliwości zarabiania na sprzedaży jestem ciekaw jak pokryje straty allegro?
mi też.
Nic nie działa wszystko padło podobno próbują naprawić.
już podobno działa
No już wszystko ok.
Padło. Nie można zmienić adresu, dodać do koszyka ani wybrać metody płatności. Na różnych urządzeniach próbowałam. A do tego nie działa formularz ani czat, podejrzewam, że specjalnie 😞 więc nie zostaje nic jak próbować za jakiś czas 😞 a ktoś może dzwonił i wiadomo chociaż ile orientacyjnie to potrwa?
już działa ^^
Po wybraniu przedmiotu i dodawaniu do koszyka od jednego sprzedającego brak reakcji i nie są dodawane zamówienia .
@PANDA15 poczytaj, allegro ma awarię
U mnie wszystko działa, mogę dodać do koszyka, mogę kupić przez Kup teraz. Wszystko hula normalnie.