anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Běžecký pás

Client:122550613
#7 Wielbiciel#

Dobrý den, objednali jsme si tento běžecký pás   Odolný elektrický běžecký pás 18KM/H DOMÁCÍ TRÉNINKOVÁ APLIKACE 160kg  značka  THUNDER® PHENOM-S-BLACK.  Vše  jsme namontovali podle instrukcí zapli svítí světlo ale diplej nereaguje .. Měl jste někdo podobný problém ? Doufám , že je to jenom nějaká blbost třeba nějaka pojistka nebo nevím... Představa to zase vše balit a posílat zpět :(Děkuji za dotazy

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:122550613, já jsem spíš na běhání venku, takže technicky poradit nedokážu, ale kdo by určitě vědět mohl, je přímo prodejce na Allegro. Pohodlně se s ním můžete spojit přes možnost Zeptat se na nákup v Informacích o nákupu.

A kdyby došlo na nejhorší (tedy, že by se objevila opravdu nějaká neřešitelná závada), s ohledem na velikost výrobku pak určitě doporučím nejprve s prodejcem založit Diskuzi (Nahlásit problém po nákupu opět v Informacích) a domluvit se na možnostech (například svozu). Věřím ale, že se potíž s displejem podaří brzy vyřešit 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:122550613
#7 Wielbiciel#

Mockrát děkuji , prodejce jsem už kontaktovala hned včera ale zatím bez odpovědi 😞

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Kdyby neodpovídal delší dobu, opět doporučím Diskuzi - v ní už se musí prodejce řídit pravidly, která zahrnují i včasnost odpovědi. Pokud by ani v ní komunikace neprobíhala, tak do ní může vstoupit naše podpora (stačí využít možnost Požádat Allegro o pomoc) a domluvit se s Vámi na dalším řešení. 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów