Dzisiaj zaktualzowałem aplikację allegro do najnowszej wersji v9.9.0. I od tej pory nie mogę wejść do allegro pay żeby zapłacić raty. Gdy kliknę w allegro pay to zaraz mnie wywala na stronę startową allegro albo wogóle z aplikacji. Odinstalowywałem już parę razy, czyściłem pamięć i ciągle to samo. Samsung Galaxy s24 ultra. Pierwszy raz mam coś takiego. Przed aktualizacji wszystko było ok. Dziękuję za pomoc.
Aktualizacjia zainstalowana narazie sukces. Dziękuję bardzo za błyskawiczną pomoc. Oby tak dalej. Bravo wy !!!
@grzegorz-skorupa spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro. Wróć proszę z informacją, czy wszystko działa już poprawnie.
Już parę razy Odinstalowywałem, czyściłem i ciągle próbuję i nic.
Witam. Mam to samo. Nic nie można zrobić, cały czas mnie wywala z allegro pay.
@james1981 podaj proszę wersję aplikacji, z której korzystasz. Czy w Twoim przypadku dzieje się dokładnie to samo, czy otrzymujesz jakiś komunikat o błędzie?
@grzegorz-skorupa już zgłosiłam Twój przypadek do odpowiedniego zespołu. Wrócę z dalszymi informacjami.
To jest najnowsza wersja 9.9.0. I dzisiaj stracił mi się poprostu znikł dodatkowo znaczek allegro share.
@grzegorz-skorupa @james1981 już działamy w tym temacie. Dzisiaj zostanie wydana poprawka aplikacji w wersji 9.9.1. Wystarczy jak ponownie zaktualizujecie aplikacje
Ok dzięki za pomoc czekam.
Aktualizacjia zainstalowana narazie sukces. Dziękuję bardzo za błyskawiczną pomoc. Oby tak dalej. Bravo wy !!!