Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Przy próbie płatności kartą pojawia się komunikat Błąd podczas przetwarzania płatności online. Kontaktowałem się ze swoim bankiem i podobno po ich stronie wszystko jest ok. Dodam jeszcze, że konsultant banku z którym rozmawiałem twierdzi, że nie widzi żadnej próby wykonania transakcji z mojej strony. Kilka dni temu moje konto Allegro zostało zablokowane ze względu na wykonanie transakcji na większą kwotę. Support Allegro poprosił mnie o zweryfikowanie tożsamości. Oczywiście weryfikacja przebiegła pomyślnie. Czy może mieć to związek z opisanym przeze mnie problem z płatnością?
@ZNTK_pl Wyślij proszę zrzut ekranu, co dokładnie widzisz.
Usuwałem kartę i dodawałem ponownie, próbowałem dokonać płatności na różnych urządzeniach i nadal kończy się to niepowodzeniem.
@ZNTK_pl Dziękuję za zrzut. Zweryfikuję Twoją sprawę i wrócę do Ciebie z informacją.
@ZNTK_pl Doradca skontaktował się już z Tobą w zgłoszeniu 57120449. 🙂
ale niestety problem nie został rozwiązany, dlatego postanowiłem zapytać również tutaj.
@ZNTK_pl Tak, ale doradca weryfikuje już Twoją sprawę. W tej sprawie kontakt mailowy jest lepszy, ponieważ musisz podać dane wrażliwe. 🙂