Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie licytacji przedmiotu po naciśnięciu przycisku "licytuj" następuje cofnięcie do strony startowej aplikacji.
@AquadamianDesign Cześć! Dzięki za zgłoszenie. Na początku spróbuj proszę odinstalować aplikację, a następnie zainstalować ją ponownie na swoim urządzeniu
Niestety to nie pomogło. Nadal wycofuje mnie do strony głównej.
@AquadamianDesign Dziękuję za informację. Prześlij mi proszę nagranie ekranu, na którym widać tę sytuację, a także informację o wersji Twojej aplikacji Allegro i wersji Twojego systemu w urządzeniu mobilnym.
Nagranie prześlij na adres spolecznosc@allegro.pl. W treści wiadomości dołącz link do tego wątku, wrócę do Ciebie z odpowiedzią
nie wiem jak umieścić link, wersja systemu Android to
wersja aplikacji Allegro v8.57.1
@AquadamianDesign prześlij proszę link do tego wątku: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/b%C5%82%C4%85d-przy-pr%C3%B3bie-licytacji... w wiadomości e-mail.
Potrzebne będzie nagranie ekranu, abyśmy zgłosili problem do Działu technicznego.
Dokładnie mam ten sam problem od kilku tygodni .Dużo licytuję i nigdynie było takiej sytuacji by na jednych licytacjach u tego samego sprzedawcy po wciśnięciu przycisku licytuj wyskakiwało do strony głównej a na innych licytacja można przejść dalej.