Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
wczoraj zakupiłem lancuszek dla żony. Wszystko było okey, koszyk - zapłać- platnosc blikiem i potwierdzenie transakcji w aplikacji bankowej. Niestety wchodząc na konto allegro po dokonaniu płatności, w zakładce moje zakupy nie widnieje pozycja dokonanego zakupu. Sprzedający nie ma w systemie takiej transakcji ani pieniędzy które przelałem. Gdzie mam się udać z takim problemem? Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
@rondel4, jesteś pewien, że był to zakup na Allegro? Nie widzę go ani na Twoim koncie Allegro, ani Allegro Lokalnie. Otrzymałeś mejlowe potwierdzenie dokonania zakupu?
Nie dostałem potwierdzenia zakupu, ale mam potwierdzenie dokonania wpłaty.
Nie otrzymałem żadnego potwierdzenia zakupu. Natomiast mam potwierdzenie przelewu. Zwrotu pieniędzy nie dostałem na konto. Wygląda to na jakiś błąd systemu. Pierwszy raz z czymś takim się spotykam.
@rondel4 Prawdopodobnie Twoja wpłata została anulowana. Sprawdzisz to w zakładce Moje zakupy po kliknięciu Szczegóły zakupu i Rozwiń szczegóły zakupu. Jeśli została anulowana, pieniądze wrócą do Ciebie w ciągu około 3 dni. Ponów płatność.
Zamówiłem lancuszek dla żony. Płaciłem blikiem, przyszło potwierdzenie w aplikacji bankowej wszystko okey - kasa poszła. Natomiast w allegro w zakładce miej zakupy nie widnieje pozycja dokonanego zakupu. U sprzedawcy w systemie też nie ma śladu o takiej transakcji ani pieniędzy, natomiast kasa z moje konta została wysłana.
Proszę o pomoc.
niby mr_oma oznajmiła, że nie widzi tych zakupów na obydwu allegrach
wątek: Błąd systemu
chyba, że klient kupił z innego konta albo co gorsza poza allegro 🤔
@rondel4, otrzymałam informację, że łańcuszek został zakupiony z konta Allegro innej osoby. Niestety nie mogę przekazać Ci danych właściciela konta, ale zachęcam Cię do dopytania bliskich, czy zakup nie został zrobiony przez kogoś z nich. 🙂