Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam konkretny problem z niedostarczonym zakupem z Allegro Lokalnie
Rozpocząłem dyskusję ze Sprzedającym, która do niczego nie prowadziła ponieważ Sprzedający jej nie podjął
Chciałem zakończyć dyskusję ze statusem 'nierozwiązana', ale dyskusja została po prostu zamknięta
Aktualnie gdy chcę skorzystać z formularza Allegro Protect to na liście zakupów nie widzę towaru zakupionego w ramach Allegro Lokalnie, dla którego chcę złożyć wniosek
W mojej ocenie to błąd ww. formularza
Niestety nie znalazłem innego sposobu skontaktowania się z Allegro niż to forum (sic!), wszystkie inne sposoby bazują na formularzu, który w mojej ocenie nie działa prawidłowo
Jak została zamknięta to możesz wniosku nie złożyć a kto ją zamknął? Musisz poprosić o pomoc moderację.
@LeWi73 widzę, że dyskusja jest już ponowie otwarta i wyznaczyliśmy czas sprzedającemu na odniesienie się do sprawy.
Dziekuje za ponowne otwarcie dyskusji, dzieki temu udalo sie skutecznie rozwiazac moja sprawe. Aktualnie w mojej ocenie temat jest zamkniety.
Tak na marginesie - problem, ktory opisywalem dot. podpowiedzi (wprowadzajacej w mojej ocenie w blad). Zrozumialem, ze wobec braku reakcji ze strony sprzedajacego moge zamknac dyskusje ze statusem nierozwiazana i nastepnie uruchomic procedure Allegeo Protect.
Po zamnkieciu dyskuscji nie moglem juz skorzystac z formularza Allegro Protect
To tak jak z dyskusją, allegro zamknie to tylko możesz prosić ich o ponowne otwarcie, a Allegro Protect to także nie jest jednoznaczne, możesz dostać możliwość po 7dniach po 14 a nawet po kilku -wszystko zależy od dyskusji, ale tak >jak po 14dniach odznaczysz jako nierozwiązana to powinien pojawić się wniosek ale możliwe jest także otrzymanie po konsultacji z Allegro później.