Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Napotkałem dziś problem
Mamy produkt:
wpisując d wyszukiwarkę dowolną z poniższych fraz otrzymuję błąd, że nie znaleziono produktów
Levoit Core Vital 100
Levoit Core Vital
Levoit Core 100
@kokot8800 a gdzie tam masz w tytule lub opisie CORE ??? wpisz Levoit 100 to znajdziesz produkt 😄
@kostas11 wystarczy nauczyć się czytać i jakiś "Core" się znajdzie 🙂
Skopiowałem kawałek nazwy i spodziewałbym się raczej, że znajdę produkt, którego opis chwilę wcześniej skopiowałem
@kokot8800 zdjęcia nie widać wyszukałem F3 i nie znalazło ani w tytule ani w opisie 😞 o jakiej nazwie napisałeś ? bo mam nadziej że nie o tej z katalogu bo tego Ci nie wyszuka a faktycznie
Tytuł z katalogu Oczyszczacz powietrza Levoit Core Vital 100-RXW 60W 46m2 HEPA CADR 221m3 tego nie wyszukasz 😞
Tytuł z oferty Oczyszczacz powietrza Levoit Vital 100 HEPA timer cichy mocny +FILTR GRATIS brak tu CORE 😞
To wejdź w aukcje, na samej górze masz nazwę, która zawiera core, teraz rozumiem, skąd 20tyś wiadomości jak nie weryfikujesz tylko w pierwszej kolejności odpisujesz 🙂
Tak, w linku nie ma ale co mnie obchodzi link uprzedzając to, że wyczytałeś to zapewne z linku a nie wchodząc w aukcję
Odp do twojego edita. Co mnie to obchodzi jako użytkownika? Jest tytuł to spodziewam się móc po nim wyszukać 🙂
@kokot8800 Twój tytuł jest po prawej, nie interesuje mnie tytuł na górze bo to z katalogu allegro !!! Dopisz w swoim tytule CORE to będzie wyszukiwane 😄
To nie jest moja aukcja, jako klient chciałem sprawdzić inne oferty, skopiowałem tytuł, który w aplikacji mobilnej masz również na samej górze.
Jest do odrobinę bez sensu 🙂
Ta wyszukiwarka juz od paru lat nie jest wyszukiwarka tylko pokazywarka, to samo sie stalo z google. Narzedzie marketingu.