Baza danych Allegro wprowadza w błąd.
Kupiłem filtr kabinowy węglowy Filtron K 1187A i baza danych przy doborze filtru uwzględnia auto Hondę Civic VIII hatchback, ale ten filtr, jak i jego odpowiednik pyłkowy (bez literki A), są o kilka centymetrów szersze od właściwego filtra, którym jest Filtron K 1175.
@TMCK07 Doprecyzuj jak mogę Ci pomóc? Jeśli wyszukujesz coś na Allegro to zawsze na górze strony pojawiają się w pierwszej kolejności oferty promowane.
Akurat taki filtr znalazłem po scrollowaniu w dół. Błędnie dane znalazły się u sprzedawcy, ale również pochodzą ze strony producenta, gdzie po lekkim zagłębieniu się w stronę okazuje się, że to było błędne pierwsze wrażenie. I niestety wiele sprzedawców ma te błędne informacje jak AutoPlanet, gdzie kupiłem ten filtr, jak i WorldAutomotive i wielu innych sprzedawców.
Cześć @TMCK07, jeśli zauważysz błędy w ofertach/produktach oferowanych na Allegro, udostępniliśmy możliwość ich zgłaszania. Dzięki temu sprawa trafi do odpowiedniego zespołu. Zrobisz to za pomocą tego formularza.
Zrobiłem to kilka dni temu i oto odpowiedź jaką dostałem:
"Zweryfikowaliśmy Twoje zgłoszenie. Nie zidentyfikowaliśmy błędnego połączenia oferty nr 14017769356 z produktem.
Poniżej znajdziesz przykłady sytuacji, w których nie odpinamy ofert od Produktów: