Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wrócić z konta firmowe na zwykłe gdyz zatwierdziło na konto firmowe bez zgody
Nie można zmienić konta firmowego na zwykłe.
Musisz założyć nowe.
@bpazdan konsultuję możliwość cofnięcia zmiany konta i wrócę z informacją.
Czekam na odpowiedź.
@bpazdan Przykro mi, ale nie będzie możliwości przekształcenia konta z firmowego na zwykłe. W takim przypadku możesz jedynie założyć nowe konto.
Proszę państwa konto zostało zmienione bez mojej zgody,bez mojego zatwierdzenia jakim prawem?
@bpazdan możesz rozwinąć temat? Jak to allegro samo Ci przekształciło konto zwykle na firmowe?
Ja jak chcialem firmowe to musialem wysyłać odpowiednie dokumenty
A tak to. Miałem na koncie prywatnym zapisane dane firmowe na które brałem faktury. W zakładce o koncie jest tam" twoje dane " kliknąłem zmień i tam od razu były wpisane dane firmy. Ale nic nie zatwierdziłem, samo sobie zatwierdziło dane
@bpazdan Skonsultowałam sprawę i dostałam informację, że zatwierdziłeś zmianę konta na konto firmowe. Nic nie zostało zmienione bez Twojej zgody.
Nie kliknąłem dalej. A ponadto zmieniło na dane innej firmy które mam zapisane na koncie . Dopiero później zmieniłem na swoja
I jeszcze jedna sprawa. Chyba do przejścia na konto firmowe powinien jakieś dokumenty przedstawić że takową posiadam. Czyż nie?
Wiem co kliknąłem i nie kliknąłem dalej
Nie chcę nowego konta bo nam smarta wykupionego i historię zakupów. Jak tak sama aplikacja sobie mogła zatwierdzic. Ciekawe jak sprawę zgłoszę do UOKiK że aplikacja bez mojej zgody zaciągla dane firmy i je zatwierdzila
@bpazdan Nie ingerowaliśmy w ten proces i zmiana została zainicjowana wyłącznie przez Ciebie. W takiej sytuacji nie mamy możliwości wycofania tej zmiany.
Zainicjowana ale nie zatwierdziłem zgody przyciskiem dalej