Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Postanowiłem napisać nowy post, bo nie mogłem znaleźć nic podobnego. Mam możliwość kupna 2 biletów na wyścig formuły 1 i moje pytanie jest następujące. Sprzedawca jest z innego portalu, lecz zgodził się na wystawienie biletów na Allegro. Cena 1 biletu to ok. 2200zł. Czy w razie gdybym pojechał na wyścig i okazało się, że nie mogę wejść z tymi biletami, bo sprzedawca coś "kombinował", to mogę jakoś z tym działać jeśli kupiłem te bilety przez Allegro?
Z góry dzięki za odpowiedzi!
@extict Cześć. Na Allegro żeby sprzedawać w kategorii Bilety, sprzedający musi spełnić między innymi takie warunki:
spełniać poniższe wymagania:
Domyślam się, że jest to sprzedaż okazjonalna, dlatego zaproponuję Wam sprzedaż w kategorii Bilety na Allegro Lokalnie. Tam nie musisz spełniać powyższych wymagań. Bilety na imprezy artystyczne i sportowe mogą być sprzedawane wyłącznie w ich cenie nominalnej, czyli tej nadrukowanej na bilecie.
Jeśli bilety okażą się niezgodne z umową, to jak najbardziej możesz składać reklamację do sprzedającego i w razie jakichkolwiek problemów pomożemy Ci w dyskusji lub udostępnimy wniosek Allegro Protect.