Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kup zamienia się na blik a ja nigdy nie kupowałam na allegro zawsze za pobraniem u kuriera proszę przewrócenie
@Client:136066846 jeśli masz na myśli, że przechodząc z koszyka podstawił się BLIK to zmień metodę na tą która Ciebie interesuję. Konto z którego piszesz jest nowe, utworzone dzisiaj i nie ma na nim żadnych zakupów.
Możliwe, że nie zalogowałaś się na swoje konto - a jeśli tak to napisz do nas przez formularz kontaktowy i pomożemy.
@Client:136066846 jeśli jest wyłącznie blik, to oznacza, że to nie jest strona Allegro, daj nam linka do tej aukcji
@Client:136066846 na tej Aukcji sprzedający nie udostępnia formy wysyłki za pobraniem, natomiast tak jak napisał @gdvorek formę płatności można zmienić
Aw jaki sposób jak usnęłam jak w innym poście tu na forum było na aby usunąć pliki cookies i to zrobiłam a problem pozostał nie tylko na tej aukcji bo na innych też się pojawią to samo
@Client:136066846 tak jak pisałem wyżej, skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy. Pomożemy :))
@Client:136066846 jak wybierasz kup i zapłać obok formy płatności masz opcje zmień jak zmienisz na szybki przelew lub inny opcja powinna się zapamiętać do momentu następnego czyszczenia plików ciasteczek