anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

BLIK

Client:136066846
#2 Obserwator#

kup zamienia się na blik a ja nigdy nie kupowałam na allegro zawsze za pobraniem u kuriera proszę przewrócenie

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:136066846 jeśli masz na myśli, że przechodząc z koszyka podstawił się BLIK to zmień metodę na tą która Ciebie interesuję. Konto z którego piszesz jest nowe, utworzone dzisiaj i nie ma na nim żadnych zakupów.

Możliwe, że nie zalogowałaś się na swoje konto - a jeśli tak to napisz do nas przez formularz kontaktowy i pomożemy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Client:136066846  jeśli jest wyłącznie blik, to oznacza, że to nie jest strona Allegro, daj nam linka do tej aukcji

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Client:136066846  na tej Aukcji sprzedający nie udostępnia formy wysyłki za pobraniem, natomiast tak jak napisał @gdvorek  formę płatności można zmienić

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Aw jaki sposób jak usnęłam jak w innym poście tu na forum było na aby usunąć pliki cookies i to zrobiłam a problem pozostał nie tylko na tej aukcji bo  na innych też się pojawią to samo 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:136066846 tak jak pisałem wyżej, skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy. Pomożemy :))

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:136066846 jak wybierasz kup i zapłać obok formy płatności masz opcje zmień jak zmienisz na szybki przelew lub inny opcja powinna się zapamiętać do momentu następnego czyszczenia plików ciasteczek 

oznacz moderatorów