anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

blokada konta za powiazanie z innym objetym sankcjami

spoon36
#7 Wielbiciel#

to jakis absurd mowie allegro ze to jest blad programu, ja nie znam takiego konta.

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

az1rael
#21 Demiurg#

Tylko ich to nie obchodzi za cos takiego powinien byc paragraf bo lamie podstawowa zasade prawa kazdy jest niewinny az nie zostanie mu udowodniona wina a tu jest od reki samosad i kara bez udowodnienia winy

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

jedena konsultantka napisala mi zebym po rodzinie popytal czy ktos nie zrobil konta na mnie??? OMG pewnie bede dzownil po kuzynach i pytal czy 20 lat temu ktos na mnie konta nie zalozyl...--- a co oni nie widza imienia i nazwiska i adresu na koncie. jesli to konto na mnie to czemu nie moga podac mi danych co sa na tym koncie.... smiechu warte. inny konsutlant marta kazala mi zalogowac sie na konto Farbki i z tamta zglosic problem i rozwiazac sprawe. ????? i nie dociera do niej ze to nie moje konto. przeciez maja dane moje i konta farbki po co wogole korespondentuja ze mna. kazdy glupi by sie skumal czy to moje konto czy nie. a ci ufaja programowi co zostal zlecony programiscie za 100k zeby zrobil na allegro. to gry co sprzedaja sie w milionach maja bledy. i pani marta nie chce ze mna korespondowac dooki nie wyjasnie sankcji na koncie farbki. wyslalem drugi raz do allgro kontakt zeby zapoznali sie z nasza rozmowa ze pani marta nie wie o czym mowi.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@spoon36 nie mają tamtych danych obecnie mozna sobie zalożyć konto na maila nawet tymczasowego i bez weryfikacji już lecisz kupować kiedyś firma dostała bana bo ktoś nawywiwijał na swoim koncie allegro jakiś cudów a logowal się z sieci wifi biurowca gdzie ta firma miała siedzibę i wykupiony dostęp do neta i mieli ten sam problem i chyba konta nie odwiesili im

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

wlasnie o to chodzi ze sa dane tamtego konta ale nie moze mi podac. kiedys to bylo ze 3 razy nie zaplaciles za towar i blokada konta. teraz wystarczy wcisnac przycisk anuluj nawet do 14 dni czy cos i nie ma blokad. wiem ze moge nowe konto zalozyc ale tu mam smart pozatym po co chcialbym wyjasnic sprawe. no wlasnie napisalem im ze przeciez z kawiarenki internetowej moga dwie osoby korzystac i co tzn ze sa konta powiazane???

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Tzn że logowaly sie albo z tego samego urządzenia albo z tego samego neta

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Chociaz ost widziałem prawdziwy pokaz głupoty dzialu bezpieki na forum powiązanie kont bo mialy taką samą nazwę różniąc sie jedną dużą literą

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

a co jest najlepsze mam kupione ok 250 przesylek. a traktuja mnie ja nooba. a kiedys tez sie czepili na innym moim koncie ze odblokuja jak wplace zaleglosc z konta farbki 10zl. i nie wplacilem bo nie znam tego konta i nic od nich nie kupowalem. ja nie wiem o co chodzi bo z kawiarenek nie korzystalem racze do allegro. ale moga przeciez wziac taka okolicznosc pod uwage. 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Ich to nie interesuje ty masz udowodnić że nie jestes wielbłądem, pamiętam że gość prowadził firmę i dostał bana bo była po 7 latach po rozstaniu nawywijała cos u siebie na koncie oczywiście konta powiązane bo kiedyś zalogowali sie na tym samym necie mieszkając razem nawet nie będę komentował rozmiaru takiej patologii w podejściu allegro do tematu

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

"nasza weryfikacja wykazuje powiązanie kont.

Decyzja zostaje podtrzymana."  a pytalem o co chodzi czy wiadomosci wymienialismy miedzy soba czy kupowalismy od siebie ??? nic nie powiedzieli

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

powiedzial mi pani marta. ze "Konto pozostaje zawieszone do czasu, aż użytkownik farbki skontaktuje się z Serwisem i wyjaśni sankcje. "

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@spoon36 czyli po wieki wieków amen jak nie wyjaśnisz to ci nie zdejmą nie bo nie i ch... nie było se konto. Założysz nowe też powiążą 

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

no wlasnie wynajme detektywa i powiem zeby znalezli wlasciciela konta farbki. ni niech sie zaloguje na konto co mu zbanowali 20 lat temu i wyjasni sprawe jak nie to sprawa w sadzie i 20 lat za kratkami

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

nawet myslalem do toma cruise sie odezwac bo to zadanie dla mission impossible

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@spoon36 kiedys ktoś pójdzie z nimi o to do sądu i wygra bo to już nawet nie jest naginanie prawa tylko jazda po bandzie 

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

ze tam nikt glowy nie uzywa tylko ufaja programowi komputerowemu a nie ludziekiemu umyslowi

oznacz moderatorów

NajlepszyComPL
#13 Ambasador#

@spoon36 @az1rael jak w mojej stopce:

*** SZTUCZNA inteligencja NIE DORÓWNA nigdy NATURALNEJ głupocie 😉
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@NajlepszyComPL ale jak połącza siły to nie ma na nich takiej siły we wszechświecie coby naprawiła po nich ten bajzel 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Musialbyś zalożyć że tam ktoś ma glowę z zawartością a ich komputery i algorytmy są jeszcze głupsze chociaż po tym co widzę zaczynam się zastanawiać nad tą tezą bo ludzkie pojęcie przechodzi to co się tu czasem czyta co nawywijały ich algorytmy do spółki z konsultantami  

oznacz moderatorów

spoon36
#7 Wielbiciel#

przeciez maja imie nazwisko i adres z konta farbki jak sa takie same to rozumiem. ale napewno nie sa. nie wiem czego sami tego nie zauwazyli

oznacz moderatorów