anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada konta

JeziorJr
#1 Nowicjusz

Musze się z wami podzielić swoim doświadczeniem 😁

Kiedyś zablokowano moje konto bez żadnych podstaw, napisałem więc do allegro w celu wyjasnienia, konsultantka kazała przeslac mi legitymacje szkolną, po weryfikacji blokada miała byc zdjęta, zrobiłem jak kazano, tym razem odpisal inny konsultant, że legitymacja nie, musi byc dowod, zatem osiagnalem juz swą pełnoletność, i napisałem PONOWNIE do allegro, poniewaz kazde nowe konto jakie zakladalem, rowniez wyrywało z miejsca bana, napisałem więc z maila na który jest przypisane konto allegro z blokadą, konsultantka odpisała, abym skontaktował sie z maila, Z KTÓREGO WŁAŚNIE PISZE ! 

Niesamowite to jest 😂🤦‍♀️

Tu pełna rozmowa

Dzień dobry,

dziękuję za wiadomość.

Zawiesiliśmy Pana konto, ponieważ według naszych danych jest ono powiązane z innymi kontami w Allegro, na które nałożyliśmy sankcje: Client:107095663 oraz JeziorJr

Podstawą naszych działań jest art. 2.12 oraz 8.7 Regulaminu Allegro.

Decyzję w sprawie dalszej współpracy z Allegro podejmiemy po wyjaśnieniu sankcji na powiązanych kontach. Po wyjaśni sankcji, proszę o ponowny kontakt w sprawie blokady konta: Client:141407516. 

Pozdrawiam

// Kamila

Zespół Allegro

Jeziorjr jest na koncie mailowym z którego właśnie do was pisze, widze że na pewno blokada będzie zdjęta, z wami wlasnie jest taki kontakt

10289.jpg

10291.jpg

10293.jpg

  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Client:141678474
#1 Nowicjusz

10401.jpg

😂😂😂😂😂😂😂

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@JeziorJr 

Widzę, że otrzymałeś od nas dość jasną i zrozumiałą wiadomość. Dodatkowo przypomnę, że na publicznym forum nie udzielamy informacji o blokadach. Kontakt w tej sprawie proszę żeby był kontynuowany mailowo.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów