JAK ODBLKIWAC KONTO ? MAM ZABLKOWANE I NIE MOGE SOBEI Z TYM PORADZIC PISAMPROSBY ROZMOWY NIC NIE DALO RADY 😞
@kamilstrus12 musisz wyjaśnić przyczynę blokady. I tylko dzial bezpieczeństwa to może zrobić
TO NEI TAKIE PROSTE ... NIE CHC ODBLKOWAC A KONTA A MUSZE JE MIEC
@kamilstrus12 2 miesiące temu już wałkowałeś ten temat, nic nowego w tej sprawie się nie wydarzyło.
@kamilstrus12 na forum nie mamy możliwości pomóc w sprawie blokady konta. Widzę, że dział bezpieczeństwa przekazał już informacje w sprawie nałożonej blokady w zgłoszeniach mailowych o numerach 42187539, 42862780 oraz 43940133.
NESTTEY KONTO MUSZ MIEC I SZUKAM POMOCY
prosz o pomoc
@kamilstrus12 co było przyczyna blokady? Wyjaśniłeś tę przyczynę? A czemu posiadanie konta jest tak ważne?
DOKONALEM ZALOZNENIA KONTA PO NAMOWIE PRZEZ PRACOWANIK ALLEGRO SAM TEZ NIE WIEDZAC ZE MOZE TO KOLIDOWAC TERA ZJEST TAK ZE ZUYWALEM 3 KONT I ALLEGRO JE POWIAZALO - STWIERDZILI ZE CHAIELM UNIKNAC RESTYKCJI A TO BZDURA BO NIECZEGO NIE UNIKALEM TYLKO NIE OTRYZMELM ODPOWIEDZ JAK POPRAWNIE TO ZROBIC .. CHE MIEC KONTO BO JESTEM PRZEDSIEBIORAC STRICKTE W HANDLU I MOJA DZILANOSC NA TYM SIE OPIERA BEZ KONTA MAM ZWIAZNE RECE ... WSZYTKIE PLANOSCI UREGULOWANE ITP
SPRAWE WYJASNILEM I DRAGA E MAIL I PROWADZAC ROMAOWY UZYLEM SETKI ARUMENTÓW WYJASNIE I PRZEBLAGAN I NIC
ALLEGRO MILCZY NIE PODAJE SCHEMAUT ODBKWOANIE KONTA
MAM NAWET PISO PRAWNIAK ALLEGRO PANA WILKA GDZIE WYJASNIE ZE TAKIE ODBLKWOANIE JEST JAK NABARDIZJE MOZLIWE
@kamilstrus12 myślę że CAPS LOCK jest tu nie potrzebny.
No ale pierwotna przyczyna blokady nawet przy powiązaniu musi być?
@Client:44052296 temat już wałkowany od kilku miesięcy, to troll
POKAZAC CZYM MOZESZ SIE POBAWAIC JAK NE MASZ CO ROBIC ?
WSZELAKEI PROBLEMY ZOSTALY ROZWIAZNE TAK MI SIE WYDAJE
JAK BYM ZNAM PRZYCZNY I SPOSOB NA RIOAZWIAZNIE TO BYEM TU NEI PISAL
@kamilstrus12 i po raz kolejny wszyscy ci piszą że blokadę może zdjąć tylko tylko dział bezpieczeństwa z którym skontaktować się możesz tylko drogą mailową. Pobaw to się słownikiem w pierwszej kolejności.
NIE PROSILEM CIE O KOEMNTOWANIE .. TO ZMYKAJ JUZ
@kamilstrus12 To załóż swoje forum na którym będziesz administratorem.
DZIEKI ZA PORADY - JAK BEDIZESZ ZNAŁ SPOSÓB TO POWIEDZ.. BO TAK TO NIE WIELE DALO TO
cytując @Sa_nova :
"na forum nie mamy możliwości pomóc w sprawie blokady konta. Widzę, że dział bezpieczeństwa przekazał już informacje w sprawie nałożonej blokady w zgłoszeniach mailowych o numerach 42187539, 42862780 oraz 43940133. "
w poprzednich wątkach dostałeś taka samą informację wielokrotnie. Fakt że nie przyjmujesz tego do wiadomości nic nie zmieni.
A MUSI ... BO POTRZUJE POPRAWY TEJ SYTUACJI
@kamilstrus12 no to stosuj się do tego co było napisane.