anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak anulowania zakupu, który miał być opłacony przy odbiorze.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Iwona_Sz_ska
#8 Zapaleniec

Witam. Chcę anulować zakup przedmiotu, który miał być opłacony przy odbiorze. Mam tylko informację w szczegółach transakcji o zwrocie, przy czym brak danych, aby anulować zakup bez podawania konta rachunkowego. 

Sprzedawca nieuczciwy. Zero było kontaktu. Regał nie przyszedł na czas, który minął  13go lipca a zakupiłam 27 czerwca. Dziś jest 22 lipiec.  Dopiero sprzedający odezwał się dzisiaj, gdy otworzyłam spór. 

Dokładnie się przyjrzałam stronie i sprzedający nie wystawia faktur, i  transport nie dotyczy śledzenia. 

W momencie wypełniania zwrotu, jest informacja, aby wpisać konto IBAN. Ja mam konto na miejscu. Nie rozumiem tego. 

Proszę o pomoc. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

IBAN to po prostu PL przed numerem konta.

oznacz moderatorów
Iwona_Sz_ska
#8 Zapaleniec

Wystarczy wpisać PL przed nr konta?

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów
Iwona_Sz_ska
#8 Zapaleniec

Półka nie dotarł do mnie. Miałam zapłacić przy odbiorze. Zrobiłam teraz zwrot ale mam podać metodę zwrotu. 

Jak metodę wybrać, skoro nie mam przesyłki? 

Nie przyjmuję jej, rezygnujè i nie chcę, aby w ogóle została wysłana przez sprzedającego. A jeśli to zrobi mimo to? To będę musiała zapłacić za zwrot? 

Czy Allegro na na to odpowiedź? 

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Z tego co kojarzę nie musisz wybierać metody zwrotu. Ewentualnie wybierz wysyłkę własną i tyle. 
Jeśli niczego nie otrzymałaś to niczego nie odsyłasz. 
Po zgłoszeniu zwrotu nawet jeśli paczka zostanie nadana to jej zwyczajnie nie odbieraj. 

oznacz moderatorów
Iwona_Sz_ska
#8 Zapaleniec
  • Dziękuję. Teraz będę spokojniej spala z tym tematem. 😀 
oznacz moderatorów