Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Chciałam skorzystać z zakupu na raty przez allegro, wysłałam wypełniony wniosek kilka godzin temu. Nadal nie mam decyzji kredytowej, jak to długo może trwać?
@ANALIJA2 W zasadzie powinno to trwać kilkanaście minut. Napisz tutaj i pogoń ich:
Niestety pod podanym linkiem wyskakuje błąd
@ANALIJA2 U mnie jest dobrze. Otwiera się poprawnie. Spróbuj na innej przeglądarce.
Tak wygląda sytuacja od wczoraj
@ANALIJA2 Twój screen będzie widoczny za jakiś czas. U mnie nadal jest dobrze. Otwórz stronę główną Allegro, zjedź całkiem na dół i tam znajdziesz Pomoc. W Pomocy wybierz: Dla kupujących ---> Płatności--->Raty na Allegro--->Informacje ogólne--->W jakim czasie otrzymam decyzję o przyznaniu rat?
Tam będzie formularz do kontaktu.
@ANALIJA2 Tutaj nikt tego nie przyspieszy. Zapytaj tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=03326446-3f17-47ae-adf1-2d52e1419d5a
Wrócę do tematu raz jeszcze.
Do dziś nie mam żadnej informacji co do kredytu.
Niestety nigdzie też nie uzyskałam żadnej odpowiedzi.
W związku z czym chciałabym zrezygnować ze starań o raty przez allegro.
Kogo i w jaki sposób mam powiadomic, że nie jestem już zainteresowana?
@ANALIJA2 Nikogo nie musisz informować i nic więcej nie musisz robić. Gdybyś nawet po tak długim czasie otrzymała decyzję z banku, to nie potwierdzasz warunków umowy, nie wykonujesz przelewu weryfikacyjnego 1 zł i raty nie zostaną przyznane, do zakupu przedmiotu nie dojdzie.
Dziękuję bardzo