anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak dostawy InPost na dany numer telefonu

Wilu721
#1 Nowicjusz

Dzień dobry robię dużo zakupów na allegro ale dzisiaj zniknęły mi całkowicie opcje dostawy do paczkomatów InPost. Co ciekawe pojawiają się z powrotem gdy tylko zmienię numer telefonu odbiorcy, adres dostawy pozostaje ten sam. Gdy wpisuję swój numer telefonu od razu InPost znika i mam tylko opcję Orlen paczki. Ktoś się spotkał z takim problemem?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dzień dobry @Wilu721! Jeśli sprzedający oferuje metody dostawy InPost, będą widoczne na formularzu dostawy i płatności, możliwe, że nie w pierwszych proponowanych metodach.
Jeśli zależy Ci na dostawie InPost kliknij prosze "zobacz wszystkie na mapie" i zaznacz preferowaną metodę dostawy. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Wilu721
#1 Nowicjusz

Tak jak już opisywałem, dla mojego numeru telefonu mogę wybrać tylko platnego kuriera, na mapie są tylko Orlen paczki i nie ma możliwości skorzystania z InPostu. Wystarczy że zmienię numer telefonu i wszystko wraca do normy

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Wilu721 czy możesz proszę przesłać zrzut ekranu z formularza dostawy i płatności oraz z widoku mapki po kliknięciu "zobacz wszystkie na mapie"? Podaj też proszę numer oferty, w której to sprawdzasz, zweryfikuję to. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów