Proszę o interwencję w sprawie reklamacji nr 56839015. W dniu 18 grudnia wysłałam do Państwa odkurzacz Dyson, z wadliwą turboszczotka. Już na następnym dzień o godz 12 otrzymałam informację, że reklamacja jest odrzucona ( przypuszczam, że w tak krótkim czasie nie było możliwe sprawdzenie), poprosiłam o podanie informacji jakie testy zostały wykonane. Po ponownej weryfikacji, 5 stycznia, jednak stwierdzono, że reklamacja została rozpatrzona pozytywnie. Jednakże do dnia dzisiejszego, po wielokrotnych prośbach o podanie terminu/statusu naprawy lub kontaktu do serwisu, otrzymuje odpowiedź, że pracownik konsultuje sprawę z serwisem. Producent Dyson deklaruje naprawy w ciągu 7 dni, w przypadku bardziej skomplikowanych napraw 21 dni, co raczej nie dotyczy naprawy turboszczotki. Pracownicy odzywają się dopiero po moim ponagleniu, obecnie znowu 8 dni bez kontaktu. Reklamacja była złożona z tyt. rękojmi, minął już ponad miesiąc czasu, co naraża mnie na spore niedogodności. Cały proces reklamacyjny jest nieprofesjonalny, brak konkretnych odpowiedzi, ciągłe wymówki i wydłużanie czasu na reakcję. Osobiście pracowałam w dziale reklamacji i wiem, że uzyskanie odpowiedzi z serwisu nie trwa miesiąc czasu, nawet w najbardziej skomplikowanych przypadkach. Proszę o pilną reakcję. Taka sama wiadomość wysłałam dziśna maila do Pani [edycja]
Cześć, @AnulaRobert4. Rozumiem Twoją frustrację i przepraszam, że tyle to trwa. Poprosiłam o pilną interwencję w Twojej sprawie.
Teraz napisali, że weryfikują produkt pod kątem wskazanej wady i skontaktują się jak podejmą decyzję , gdzie już wcześniej otrzymałam informację, że reklamacja jest uznana. Brak mi słów już na tą sytuację, brak profesjonalizmu, totalny chaos, nikt nic nie wie….