Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem na internecie dzwonek na szczęście tani bezprzewodowy taki do bramki bezprzewodowy za 19,99 oczywiście przesyłka nie doszła konto zostało zlikwidowane Allegro Protect podczas dyskusji tzn. automat pisał że mi pomoże niestety kiedy mijały kolejne terminy wyznaczone dla sprzedającego na zwrot pieniędzy Allegro już przestało się odzywać zero kontaktu to jest jedna wielka ściema ,(
Żeby dostać wniosek do AP należy podczas dyskusji po 14dniach jak nie zostanie rozwiązana odznaczyć jako nierozwiązana.
Dzisiaj AP zamknęło moją dyskusję po kilku godzinach. Sprzedający odrzucił moja reklamację i poinformował o tym AP. Tam nie wiem bot czy człowiek napisał do mnie,że zamyka dyskusję i nie dostane nic. Ani kasy,ani nowego sprzętu,ani naprawionego ani niby z mojej winy zepsutego. Są bezkarni i o tym wiedzą. Sprzedający wie,że AP będzie po jego stronie.I co mam zrobić? Łazić po UOKiK ?
@f16-71 a po co do uokik? Rzecznik zwykle ma siedzibę gdzies w mieście powiatowym.
To miałem na myśli. To co robią to jest **piiip**a skandal.
@f16-71 ap to jest program allegro i jeśli odrzucił reklamację w terminie to ap nie będzie wyplacone z kasy sprzedawcy bo po 1 to program uznaniowy serwisu jako rekompensata po 2 allegro to nie sąd by się wpakować w postepowanie reklamacyjne ba nawet nie jest stroną umowy. A swój towar możesz odzyskać na swój koszt po odrzuceniu reklamacji wysylając sorzedawcy opłaconą etykietę
Zamyka dyskusję ale co z wnioskiem do AP?
To już się musi z allegro kontaktować przez ich formularz
Tam nie ma się z kim skontaktować. Te formularze to zamknięte kółko.
@mirrozak widzę, że w dyskusji poprosiłeś już nasz zespół o wsparcie, więc poczekaj proszę teraz na odpowiedź naszego doradcy.
Czy tam można z człowiekiem porozmawiać? Klikając w pomoc i pomoc kręcimy się w kółeczko.