anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kontaktu z allegro protect

mirrozak
#7 Wielbiciel#

Kupiłem na internecie dzwonek na szczęście tani bezprzewodowy taki do bramki bezprzewodowy za 19,99 oczywiście przesyłka nie doszła konto zostało zlikwidowane Allegro Protect podczas dyskusji tzn.  automat pisał że mi pomoże niestety kiedy mijały kolejne terminy wyznaczone dla sprzedającego na zwrot pieniędzy Allegro już przestało się odzywać zero kontaktu to jest jedna wielka ściema ,(

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

Żeby dostać wniosek do AP należy podczas dyskusji po 14dniach jak nie zostanie rozwiązana odznaczyć jako nierozwiązana.

oznacz moderatorów

f16-71
#7 Wielbiciel#

Dzisiaj AP zamknęło moją dyskusję po kilku godzinach. Sprzedający odrzucił moja reklamację i poinformował o tym AP. Tam nie wiem bot czy człowiek napisał do mnie,że zamyka dyskusję i nie dostane nic. Ani kasy,ani nowego sprzętu,ani naprawionego ani niby z mojej winy zepsutego. Są bezkarni i o tym wiedzą. Sprzedający wie,że AP będzie po jego stronie.I co mam zrobić? Łazić po UOKiK ?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@f16-71 a po co do uokik? Rzecznik zwykle ma siedzibę gdzies w mieście powiatowym.

oznacz moderatorów

f16-71
#7 Wielbiciel#

To miałem na myśli. To co robią to jest **piiip**a skandal.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@f16-71 ap to jest program allegro i jeśli odrzucił reklamację w terminie to ap nie będzie wyplacone z kasy sprzedawcy bo po 1 to program uznaniowy serwisu jako rekompensata po 2 allegro to nie sąd by się wpakować w postepowanie reklamacyjne ba nawet nie jest stroną umowy. A swój towar możesz odzyskać na swój koszt po odrzuceniu reklamacji wysylając sorzedawcy opłaconą etykietę

oznacz moderatorów

Client:128117527
#8 Zapaleniec#

Zamyka dyskusję ale co z wnioskiem do AP?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

To już się musi z allegro kontaktować przez ich formularz

oznacz moderatorów

f16-71
#7 Wielbiciel#

Tam nie ma się z kim skontaktować. Te formularze to zamknięte kółko.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mirrozak widzę, że w dyskusji poprosiłeś już nasz zespół o wsparcie, więc poczekaj proszę teraz na odpowiedź naszego doradcy. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

f16-71
#7 Wielbiciel#

Czy tam można z człowiekiem porozmawiać? Klikając w pomoc i pomoc kręcimy się w kółeczko.

oznacz moderatorów