anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kontaktu ze sprzedającym

fhuinterkomp
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Potrzebuję pomocy w skontaktowaniu się ze sprzedającym o nazwie użytkownika : dahez. Ten sprzedający oferuje w sprzedaży płyty główne do laptopów. Chcę kupić od niego jedną płytę główną. Niestety w żaden sposób nie mogę się z nim skontaktować. Telefon jest nieaktywny, przez formularz ,,Zadaj pytanie sprzedającemu" również nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. W internecie mają swoją internetową - tam podany jest ten sam numer telefonu jak na Allegro (nieaktywny). Na maile wysłane na jego adres mailowy również nie odpowiada. Jest to jedyny sprzedawca na Allegro, który posiada w ofercie płytę główną, która mnie interesuje. Bardzo proszę o jakąś pomoc w skontaktowaniu się z tym sprzedającym.

Poniżej link do aukcji, na której jest ta płyta główna. Pozdrawiam
fhuinterkomp / Michał Niedziela

https://allegro.pl/oferta/l58864-601-hp-pavilion-gaming-15-dk-fpc52-la-h462p-i5-9300h-gtx-1650-4gb-1...

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

komis-bell
#21 Demiurg#

@fhuinterkomp Nie ma innej możliwości kontaktu niż to co jest dostępne w treści oferty i w zakładce 'o sprzedającym'.

Możliwe, że przez ostatnie dni po prostu nie logował się do Allegro - jeszcze niedawno można było to sprawdzić ale widzę, że Allegro już nie wyświetla takich informacji.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@fhuinterkomp coś źle robisz bo ja dostałem odpowiedź po 2 godzinach 🙂 zobacz czy alina nie zablokowała Ci wiadomości, jak coś pytałem czy płyta jest dostępna, odpisali że tak 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

fhuinterkomp
#7 Wielbiciel#

Witam! Ja nadal nie mogę się skontaktować z tym sprzedającym. Jeśli możesz napisz Mu proszę wiadomość w mojej sprawie z prośbą o kontakt ze mną. Mój numer telefonu :[edycja] albo e-mail : [edycja] Będę bardzo wdzięczny

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@kostas11 Wyślij sprzedającemu link do tego tematu 🙉

oznacz moderatorów

fhuinterkomp
#7 Wielbiciel#

Pisałem już różne wiadomości i cisza niestety. Nie wiem dlaczego tak jest ☹️ albo kliknę kup teraz za pobraniem ale nie wiem czy warto

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@fhuinterkomp Nie pojawia Ci się czasem coś w tym stylu po wysłaniu wiadomości?

komisbell_0-1743769221204.png

oznacz moderatorów

fhuinterkomp
#7 Wielbiciel#

Nie. Przekażcie proszę temu sprzedającemu, że chce kupić płytę. Oczywiście Allegro ukryło dane kontaktowe, które wcześniej wysłałem ech

[edycja]

[edycja]

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@fhuinterkomp podesłałem im link do tego wątku 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@fhuinterkomp  może tu jest problem🤔