Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Potrzebuję pomocy w skontaktowaniu się ze sprzedającym o nazwie użytkownika : dahez. Ten sprzedający oferuje w sprzedaży płyty główne do laptopów. Chcę kupić od niego jedną płytę główną. Niestety w żaden sposób nie mogę się z nim skontaktować. Telefon jest nieaktywny, przez formularz ,,Zadaj pytanie sprzedającemu" również nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. W internecie mają swoją internetową - tam podany jest ten sam numer telefonu jak na Allegro (nieaktywny). Na maile wysłane na jego adres mailowy również nie odpowiada. Jest to jedyny sprzedawca na Allegro, który posiada w ofercie płytę główną, która mnie interesuje. Bardzo proszę o jakąś pomoc w skontaktowaniu się z tym sprzedającym.
Poniżej link do aukcji, na której jest ta płyta główna. Pozdrawiam
fhuinterkomp / Michał Niedziela
@fhuinterkomp Nie ma innej możliwości kontaktu niż to co jest dostępne w treści oferty i w zakładce 'o sprzedającym'.
Możliwe, że przez ostatnie dni po prostu nie logował się do Allegro - jeszcze niedawno można było to sprawdzić ale widzę, że Allegro już nie wyświetla takich informacji.
@fhuinterkomp coś źle robisz bo ja dostałem odpowiedź po 2 godzinach 🙂 zobacz czy alina nie zablokowała Ci wiadomości, jak coś pytałem czy płyta jest dostępna, odpisali że tak 😄
Witam! Ja nadal nie mogę się skontaktować z tym sprzedającym. Jeśli możesz napisz Mu proszę wiadomość w mojej sprawie z prośbą o kontakt ze mną. Mój numer telefonu :[edycja] albo e-mail : [edycja] Będę bardzo wdzięczny
@kostas11 Wyślij sprzedającemu link do tego tematu 🙉
Pisałem już różne wiadomości i cisza niestety. Nie wiem dlaczego tak jest ☹️ albo kliknę kup teraz za pobraniem ale nie wiem czy warto
Nie. Przekażcie proszę temu sprzedającemu, że chce kupić płytę. Oczywiście Allegro ukryło dane kontaktowe, które wcześniej wysłałem ech
[edycja]
[edycja]
@fhuinterkomp podesłałem im link do tego wątku 🙂
@fhuinterkomp może tu jest problem🤔