Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, mam prośbę o podpowiedź co robię nie tak.
Mam kilka przedmiotów, różnych sprzedających, w każdym widnieje opcja bezpłatnej dostawy onebox/onepunkt. Ale jak już chcę to kupić, to mam do wyboru tylko płatne formy dostawy.
Jak mogę skorzystać z tej bezpłatnej?
@orgella-allegro Z tymi formami dostawy są ciągłe problemy. To niewypał Allegro, poczytaj inne wątki na ten temat. Kupujący nie mogą odebrać towarów, otrzymują jakieś bezpodstawne awiza, automaty nie działają, przesyłki są dostarczane w inne miejsca, nie widać punktów odbioru na mapie, a sprzedawcy na tym cierpią, bo oferują tę metodę dostawy, a później za to odpowiadają.
Oki, serdeczne dzięki 🙂
@orgella-allegro, opcję dostawy do Allegro One Box zobaczysz, gdy z poziomu wybierania dostawy i płatności klikniesz w "zobacz wszystkie na mapie".
Następnie w "Pokaż punkty" zaznacz "Allegro One Punkt, Kolporter".
Niestety nadal na mapie nie widać konkretnego miejsca z epaką/eboxem. Zaznaczyłam go na czerwono na mapie. I w rzeczywistości on tam jest, ale na mapce już nie... Najbliższe epaki pokazuje mi w innych dzielnicach Łodzi.
Zamówienie to pikuś ale jakie problemy ludzie mają z odbiorem w tych przesyłkach, poszukaj innej metody dostawy, szkoda nerwów.🙂
Oki 🙂 dzięki, tak zrobię.
@orgella-allegro, może być to związane z czasowym przepełnieniem punktu.
Oki, dzięki serdeczne.