Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie do Allegro. Dlaczego system z uporem maniaka twierdzi że chcę ocenić sprzedawcę/transakcję skoro oceniam produkt i chcę zamieścić dokładnie taki komentarz???
Nie widzę fotki ale domyślam się jakiejś niezgodności z opisem sprzedającego.
Ja też tak miałem, nie chciałem ujmować gwiazdek sprzedawcy więc w ocenie transakcji nic nie wspomniałem, natomiast w opisie oceny produktu napisałem że obudowa jest plastikowa a nie aluminiowa. Przeszło jak usunąłem wyrazy "opis sprzedającego"
Bo sprzedawca zamiesił zdjęcia i opis sprzed wielu lat, ale funkcjonalnie to nie miało znaczenia.
Jeśli chcesz ocenić sprzedawcę i produkt sprzedawany, za który odpowiada sprzedawca, klikasz w zakładce Kupione "Oceń sprzedawcę". Jeśli chcesz ocenić sam produkt, klikasz "Oceń produkt". Ocena produktów ma niewielki sens, ponieważ prezentowanych jest tylko kilka ocen i zazwyczaj są to tylko oceny pochlebne - dokładnie nie wiadomo, na jakich zasadach te oceny się pojawiają, natomiast oceny sprzedawcy i sprzedawanego przez niego produktu nie są w żaden sposób dobierane, tylko zawsze są to wszystkie oceny wystawione na przestrzeni roku. W niektórych przypadkach ocena samego produktu nie jest możliwa. Zależy to od ustawień w ofertach sprzedawcy i od samego produktu.
@elektronic-27 sugeruję nie używać w ocenie produktu słowa - sprzedawca.