Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Na dzień przed upływem 2 lat szczoteczka do zębów przestała się ładować i tym samym przestała działać. Niestety próby złożenia reklamacji przez formularz skutkują błędem opisanym komunikatem "Coś poszło nie tak, spróbuj ponownie później". Próbowałem różnych urządzeń, różnych przeglądarek i różnych sieci. Komunikat nieustannie się powtarza. Dzisiaj jest ostatni dzień na złożenie reklamacji, ja nie jestem w stanie tego zrobić. Proszę o pomoc.
@Rustaman Czy możesz podać numer tego zamówienia?
Numer zamówienia to: ed52dae0-52c1-11ee-bd5f-731458c67a79
@Rustaman Zamówienie zostało złożone 14.09.2023. Czy napisałeś do sprzedawcy w tej sprawie przez Centrum Wiadomości? Już zgłosiłam problem ze zgłoszeniem reklamacji przez formularz do odpowiedniego zespołu.
Niestety nie, ale zdążyłem wysłać wczoraj maila. Dopiero dzisiaj zorientowałem się, że wysłanie z wiadomości przez Centum Wiadomości wymaga nie wejścia w Centrum Wiadomości, ale w Szczegóły Zakupu i stamtąd zapytanie o produkt. Na przyszłość będę wiedział. Dzięki za informację.
@w_kiwi mhm jak mógł kupić dzisiaj skoro napisał że kończy się 2 letni okres ochrony?
@az1rael ✨Podróż w czasie✨
To wyślij przynajmniej wiadomość do sprzedawcy, że składasz reklamację z tytułu niezgodności z umową. Najważniejsze to poinformować sprzedawcę w terminie, a tu metoda nie ma znaczenia, byle był dowód jej zgłoszenia.
Ewentualnie skorzystaj z gwarancji jeżeli produkt ją ma.
@Rustaman masz 2 lata od dnia zakupu a nie od dnia dostarczenia zakupu / daty na paragonie / fakturze bo tą mógł wystawić do zamówienia po weekendzie a ty kupiłeś w piątek