Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
kilkanaście razy próbowałam i to z różnych przeglądarek.
Wciąż wyświetla się ten sam komunikat - "coś poszło nie tak, spróbuj ponownie później"
@Someone77 nie mamy innych zgłoszeń na ten temat, ale jeśli już próbowałaś na różnych przeglądarkach, czy możesz jeszcze sprawdzić, czy problem pojawi się na karcie incognito jeśli nie dodasz załącznika? Jeśli się powtórzy, prześlij prozę zrzut ekranu, na którym widoczny będzie cały ekran (wraz z adresem strony praz paskiem z godziną i datą).
karcie incognito? to znaczy jakiej? przecież zgłoszenie muszę wysłać z swojej zakładki z zakupami
Chodzi o to, żebyś otworzył nową kartę incognito w przeglądarce, zalogował sie na niej na Allegro i dalej tam robić zgłoszenie. Żeby to była czysta karta, bez historii. Chodzi o to, żeby mieć pewność, że to błąd Allegro, a nie pamięci przeglądarki. Karta Incognito nie ma pamięci przeglądanych stron, ustawień tych stron ani ciasteczek.
@Someone77 udało się?
Niestety próba wysłania bez załącznika też niczego nie zmieniła - w załączeniu zrzut z ekranu
zamknęłam wszystkie okna i karty, zmieniłam przeglądarkę - efekt bez zmian - w załączniku
@Someone77 ok, dzięki! Zgłosiłam to, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!
Dziękuję, tyle tylko, że ja nie mam już czasu jeśli chodzi o reklamację.
@Someone77 wiem, jutro mijają dwa lata od zakupu. Możesz napisać do sprzedającego wiadomość przez centrum wiadomości i w ten sposób złożyć reklamację.