Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam,
chciałem sobie kupić 20m przewodu i przechodząc dalej wyświetla się :
"Próbował(eś/aś) kupić w ofercie limitowanej mimo, że kupił(eś/aś) już maksymalną liczbę sztuk na tym lub innym koncie. Jest to działanie niezgodne z art. 2.9a Regulaminu Allegro. Jeśli masz wątpliwości co do zastosowanego ograniczenia lub się z nim nie zgadzasz, skontaktuj się z nami poprzez formularz."
Nie kupiłem jeszcze nawet metra ze swojego konta ani nikt z rodziny. O co chodzi ?
Może już masz w koszyku albo odbyła się płatność nieudana itd, nie wiem ale jednoznacznie wynika że sprzedający ustawił limit zakupowy.
dodałem do koszyka 20m i tyle. Nie chce puścić dalej.
I tylko ten kabel masz w koszyku?
już się wyjaśniło. okazuje się że maksymalnie mogę kupić 10m tego przewodu. Więc trudno, muszę kupić u kogoś innego trochę drożej
Kiedyś chciałem kupić 60m kabla antenowego, nie udało się, bo limit na koszyk to 50 przedmiotów. xD Musiałbym kombinować na dwa zakupy, ostatecznie kupiłem u innego 3x po 20m i wysłał w jednym kawałku.
Kupować, ale mało. Nie wiem co Allegro miało na myśli wprowadzając takie ograniczenia, ale często ich pomysły nie mieszczą się w żadnych logicznych granicach.
Rozumiem jak by ktoś chciał np kilometr że może być ograniczenie ale 20 metrów ...
@ajqju A daj link do tej oferty!
Już się wyjaśniło. mogę zakupić tylko 10metrów.
https://allegro.pl/oferta/przewod-elektryczny-ydy-5x4-450-750v-nkt-13025021-16509350738
trudno dopłacę 25zł i kupię u kogoś innego.
A weź spróbuj wyczyścić przeglądarkę . zaloguj się od nowa, Ja mogę kupić bez problemów.
u mnie nic się nie wyświetliło, od razu komunikat że już kupiłem.
A w zakładce tu co widzisz: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione możesz masz go już tam!
Nie mam.
Trudno, kupuje u kogoś innego bo potrzebuje 20m w jednym kawałku
Nie masz i blokuje Ci zakup a może poczekaj na moderację? do końca dania daleko jeszcze.
Przecież wiemy, czytaj od początku, jak byk.