Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hejka,
co się stało z opcją prośby o zakup? Wiem, że na początku roku zniknęła ta opcja z aplikacji (w sumie nie wiadomo dlaczego), potem przez przeglądarkę lista "moje prośby o zakup" była coraz bardziej chowana, obecnie zniknęła kompletnie możliwość prośby o zakup i listy z wcześniejszymi prośbami.
Drogie allegro, co jest do cholery? Najbardziej przydatna opcja żeby nie szastać linkami przez jakieś messengery i whatsappy teraz zniknęła? Rozumiem, że nie ma już W OGÓLE możliwości wysłania prośby o zakup czy o co chodzi? Poniżej potwierdzenie braku opcji:
Moim zdaniem to nawet nie jest strzał w kolano, tylko skok na główkę do pustego basenu...
Przy okazji, kontynuując temat - przeczytałem pełny opis i ciekawi mnie ten zapis:
"Nadal możesz dzielić się usługą Smart! z członkami Twojej grupy rodzinnej, jeśli Twoja obecna subskrypcja Smart! została kupiona przez Ciebie przed 21 listopada 2022."
No i żona ma wykupionego Smarta od 2021 roku. Teraz pozostaje pytanie, co oznacza, że "możesz dzielić się usługą Smart!(...)"? Na czym teraz to dzielenie się usługą polega jeśli nie na możliwości zakupu przez innych członków rodziny?
Jest tam napisane ze do końca okresu rozliczeniowego tej subskrypcji, a później już koniec tego dobrego.
Zawsze jak cos jest fajne, użyteczne, POMOCNE to zaraz kasują.
Tylko hajs sie liczyyyyyyyyyyyyyyyyy.
U mnie w niektórych aukcjach pojawia się przycisk "poproś o zakup", a w niektórych nie, co już jest totalnie denerwujące, bo nie wiadomo, czym Allegro się kieruje raz dając taką możliwość, a raz nie.
@luudi1 czy możesz podesłać nam zrzut ekranu z przykładem oferty gdzie pokazuje cię się opcja "poproś o zakup"?
@luudi1 dzięki, skonsultuję to 🙂