anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak produktu jedynie potwierdzenie transakcji

damek02
#7 Wielbiciel#

Witam zakupiłem produkt dokonałem przelewu i teraz nie posiadam żadnej wzmianki w historii zakupów o tym produkcie jak skontaktować się z Allegro skoro brak powiązania z zakupem którego nie widzi portal? Jak to możliwe?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Jak tak jest to zakup był z podesłanego linku na Allegro Lokalne? a jak tak bylo to zakupu na Allegro nie będzie i zostałeś oszukany i kasy nie odzyskasz.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@damek02  bo pewnie kupiłeś z przesłanego linku i płaciłeś blikiem, albo kupiłeś z innego konta

oznacz moderatorów

damek02
#7 Wielbiciel#

I allegro na to pozwala ? Nie pamiętam gdzie tam był haczyk , wszystko wyglądało jak normalna transakcja

oznacz moderatorów

damek02
#7 Wielbiciel#

Dzięki za info . Kolejna wtopa na necie. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak się zalogujesz na Allegro, tu nie byłeś, to nie zostaniesz tak oszukany.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@damek02 a co Allegro ma Ci zabraniać zakupów na innych portalach😉

oznacz moderatorów

damek02
#7 Wielbiciel#

Nie wiem do końca jak to działa ale skoro allegro zaprasza kogoś na swoją platformę czy nie powinni trochę pogrzebac kto to. Dlaczego pieniądze poszły na konto allegro , czy przez konto allegro a teraz umywają się od odpowiedzialności. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@damek02 To nie była strona Allegro, tylko wyglądała jak Allegro, przestępcy robią takie strony i znikają, a za chwilę tworzą kolejną z innym adresem

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Przyjrzyj się domenie otrzymanego linku i wszytko będzie jasne, np. to, że nie kupiłeś niczego na allegro, tylko myślałeś, że kupujesz na allegro, a w rzeczywistości byłeś na fałszywej stronie jakiegoś wyłudzacza, który podesłał linka i za jego udziałem skasował kasę. Co masz na potwierdzeniu płatności w banku: zakup na allegro? Wątpię.

oznacz moderatorów