Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zakupiłem produkt dokonałem przelewu i teraz nie posiadam żadnej wzmianki w historii zakupów o tym produkcie jak skontaktować się z Allegro skoro brak powiązania z zakupem którego nie widzi portal? Jak to możliwe?
Jak tak jest to zakup był z podesłanego linku na Allegro Lokalne? a jak tak bylo to zakupu na Allegro nie będzie i zostałeś oszukany i kasy nie odzyskasz.
@damek02 bo pewnie kupiłeś z przesłanego linku i płaciłeś blikiem, albo kupiłeś z innego konta
I allegro na to pozwala ? Nie pamiętam gdzie tam był haczyk , wszystko wyglądało jak normalna transakcja
Dzięki za info . Kolejna wtopa na necie.
Jak się zalogujesz na Allegro, tu nie byłeś, to nie zostaniesz tak oszukany.
@damek02 a co Allegro ma Ci zabraniać zakupów na innych portalach😉
Nie wiem do końca jak to działa ale skoro allegro zaprasza kogoś na swoją platformę czy nie powinni trochę pogrzebac kto to. Dlaczego pieniądze poszły na konto allegro , czy przez konto allegro a teraz umywają się od odpowiedzialności.
@damek02 To nie była strona Allegro, tylko wyglądała jak Allegro, przestępcy robią takie strony i znikają, a za chwilę tworzą kolejną z innym adresem
Przyjrzyj się domenie otrzymanego linku i wszytko będzie jasne, np. to, że nie kupiłeś niczego na allegro, tylko myślałeś, że kupujesz na allegro, a w rzeczywistości byłeś na fałszywej stronie jakiegoś wyłudzacza, który podesłał linka i za jego udziałem skasował kasę. Co masz na potwierdzeniu płatności w banku: zakup na allegro? Wątpię.