Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
17 grudnia dokonalem zakupu. 18 grudnia przesylka byla gotowa do odbioru w automacie Allegro One Box. Skrytka natomiast byla pusta. Przy odbiorze została oznaczona opcja brak przesyłki i zostało to odnotowane w Allegro. Od tamtej pory brak informacji od allegro co dalej. Napisałem również na kontakt allegro 22 stycznia. Od 5 dni brak odpowiedzi. Skrytki w której miał być umieszczony przedmiot nie dało się zamknąć, była uszkodzona. Na co dowód mam w postaci nagranego filmu. Ile jeszcze mam czekać na zwrot pieniędzy, albo przynajmniej jakąś odpowiedź ze strony allegro? Sami wymagacie od sprzedawców odpowiedzi w 24h na pytania. A ja od miesiąca czasu nie mam informacji od was. Dla mnie jest to zupełnie niepoważne. Nr przesyłki to
A001G88KI7
@mpx220 Ale ten zakup to od formy czy prywatnego sprzedającego?a w historii co masz - odebrane?
Zakup od firmy
Cześć, @mpx220. Przepraszam za utrudnienia - nie jest to naszym standardem. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i poproszę o pilną interwencję oraz odpowiedź w Twojej sprawie. Dam znać, gdy tylko otrzymam więcej informacji.
@mpx220, sprzedający wniósł reklamację, która została już pozytywnie rozpatrzona. Skontaktuj się ze sprzedającym, aby otrzymać zwrot środków za nieotrzymany towar. Jeśli potrzebujesz w tym pomocy, to daj znać - rozpoczniemy w Twoim imieniu Dyskusję.
Dziekuje
Dzień dobry. Sprzedający wysłał mi zrzut ekranu, że reklamacja nie została jeszcze rozpatrzona. Czy mogę prosić o pomoc w dyskusji? Ponieważ otrzymuję sprzeczne informacje.
Cześć, @mpx220. Widzę, że Dyskusja została już rozwiązana i otrzymałeś już zwrot środków od sprzedającego.
Przepraszam za wcześniejszą informację - okazało się, że dotyczyła innej przesyłki 😞