Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie chciałbym zapytać o możliwość uzyskania informacji o braku środków na koncie po zwrocie allegro, email dostałem o zwrocie ,środków brak,bank nic nie widzi ani ja na koncie
@sizol3 podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy Twoje zgłoszenie, sprawdzę to.
(6824604198)
6824604198
@sizol3, sprzedający zwrócił Ci środki 25 października. Metodą płatności był BLIK, więc szukając środków, kieruj się datą wpłaty za zakup. 🙂
Właśnie to wiem od allegro nawet mam email o zwrocie ,lecz nic nie ma na żadnej transakcji zwrotu,w dniu zakupu także
@sizol3, w korespondencji, którą z nami prowadzisz (nr 27405995), możesz poprosić o potwierdzenie zwrotu środków od sprzedającego. 🙂 Zachęcam Cię też do skontaktowania się ze swoim bankiem.
Oczywiście już to zrobiłem
25.10.22 żadnych transakcji w ten dzień w historii bankowej
@sizol3, czy na pewno sprawdzasz dobre konto bankowe?
Pytanie jak dla mnie trochę dziwne ,mam tylko 1- dno konto oczywiście do środków finansowych
@sizol3, w takim razie musisz kontynuować wyjaśnianie tej sprawy z bankiem. Dysponujemy potwierdzeniem realizacji zwrotu środków przez sprzedającego - możemy Ci go udostępnić.
Wracają tam skąd wyszły w ciągu 3dni, tak powinno być.
Nikt nie wie gdzie są Bank ,Allegro I Sprzedawca ,dziwne to wszystko mam email, potwierdzenie z Allegro ,a kasy brak po zwrocie