anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak towaru w zakładce kupione

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:74941019
#8 Zapaleniec#

Witam. Nie widzę wygranej licytacji w zakładce kupione. Wcześniej była normalnie ją opłaciłem. W zakładce zapłacone wyświetla się normalnie. Proszę o pomoc.

Dziękuję

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23
xyz96
#21 Demiurg#

Pewnie kupiłeś na Allegro Lokalnie. Kliknij sobie po lewej w Kupione na tej stronie; https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Wygrałem licytacje na allegro. Nie kupowałem allegro lokalnie.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Zapytaj na czacie Allegro tu

https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc

Po chwili sprawa się wyjaśni.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:74941019 Podaj mi proszę numer oferty, o którą chodzi. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

9791382045

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:74941019 Usunąłeś tę ofertę z tej zakładki, ale przywróciłam ją już, aby była ponownie widoczna. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Medemblikus
#3 Debiutant#

Nie to nie był zakup Allegr Lokalnie.

oznacz moderatorów
Astrid_Fashion
#8 Zapaleniec#

Mam taką samą sytuację. Wczoraj wieczorem wygrana aukcja, a nadal nie ma jej w KUPIONE i w związku z tym nie mogę zapłacić.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@Astrid_Fashion Na Allegro, czy na Allegro Lokalnie?

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Astrid_Fashion Podobnie jak wyżej, poproszę Cię o numer tej oferty. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Astrid_Fashion
#8 Zapaleniec#

Na Allegro. 9793038422

oznacz moderatorów
Client:84949939
#7 Wielbiciel#

wygrałam 3  licytacje  w tym jedna licytacja w kupionych sie znajduje brakuje 2 licytacji do opłacenia w sekcji kupione bardzo proszę o przywrócenie mi w sekcjach kupione 2 licytacji nr.: 9779844244 i 977980147 w celu opłaty wszystkich licytacji gdyż to jest jeden sprzedawca

oznacz moderatorów
czarus_5_1966
#7 Wielbiciel#

Witam . To i ja się podepnę z dwoma wczorajszymi aukcjami nr.9784620542 i nr.9784645790 , brak w zakładce kupione.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Astrid_Fashion @czarus_5_1966 Dziękuję za Wasze zgłoszenia. Aktualnie mogą pojawiać się problemy z widocznością niektórych, wygranych licytacji w zakładce Kupione, ale pracujemy już nad rozwiązaniem tej kwestii. Proszę Was o cierpliwość oraz przepraszam za utrudnienia. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:44188506
#7 Wielbiciel#
  • Miałem wczoraj dziwną sytuacje bo licytowałem kilka rzeczy u jednego sprzedawcy i jedną rzecz udało mi się kupić a kilka kolejnych to w końcu niewiem czy kupiłem czy nie kupiłem bo nadal mam je w licytowanych  jak wchodzę na daną rzecz to pisze sprzedaż zakończona, to przecież powinno zniknąć z licytowanych jak sprzedaż jest zakończona i powinienem dostać wiadomości że wygrałem lub przegrałem aukcje. Dziwna sytuacja bo nie dostałem od wczoraj żadnej wiadomości czy wygrałem, czy przegrałem aukcje i cały czas mam w licytowanych kilka aukcji które są zakończone?
oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Poczekaj, jest dziś na Allegro jakiś problem techniczny z powiadomieniami i z widocznością towarów w zakładce Kupione.

oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@Client:44188506 - podaj jakis numer aukcji

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
Medemblikus
#3 Debiutant#

Witam,

Wczoraj zakończyła się aukcja, którą wygrałem (tylko ja licytowałem).

Nie dostałem powiadomienia o wygraniu aukcji. Nie widzę aukcji w zakupionych przedmiotach, tylko w licytacjach. Czy ktoś może miał taki przypadek?

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Wiele osób zgłasza tu dziś podobne problemy. Jest jakiś błąd techniczny po stronie Allegro, poczekaj na pojawienie się odpowiednich komunikatów i przedmiotu w zakładce Kupione.

oznacz moderatorów