Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak to jest ,że np. po wpisaniu frazy w wyszukiwarce allegro pokazuje 91 ofert a wyświetla tylko 21?
@andrzejklim1 obecnie na listingu przedstawiany jest widok produktowy. Zatem wyświetlamy listę produktów, które pasują do Twojego wyszukiwania, a pod danym produktem znajduje się informacja o ilości ofert, które są z nim połączone. Jeżeli podeślesz link do wyszukiwania, będę mogła zweryfikować ten konkretny przypadek 🙂
@andrzejklim1 dziękuję 🙂 już weryfikuję sprawę z odpowiednim zespołem. Wrócę do Ciebie z informacją.
@andrzejklim1 na Allegro masz 27 ofert, pozostałe 65 jest na Allegro Lokalnie, zobaczysz je jak klikniesz 'zobacz podobne' przy ostatniej ofercie. Łącznie masz 92 oferty
tak, teraz widzę - dopiero po najechaniu kursorem na ostatnią ofertę pojawia się możliwość kliknięcia "ZOBACZ PODOBNE" i zobaczenia pozostałe (większość) ofert - tylko czy ktoś oprócz pani/pana o tym jeszcze wie?szczególnie z okazjonalnych kupujących?
@andrzejklim1 Tak jest od października, żebyś się nie nudził, tylko otwierał kolejne okna przeglądarki.
no to idealny syfilis - dzięki za info, no to się obudziłem po 5 miesiącach. Nawet na czeskim Aukro (o innych poważnych serwisach nie wspominając) nie znalazł sie żaden taki majster świata który by wpadł na taki "idelany pomysł". Jak widać takie g.... to tylko w Polsce. Brawo Team IT - tylko tak dalej
Wlicza w to chyba też oferty z lokalnego. Zjedź na sam dół i tam je znajdziesz. Część znajdziesz jak wejdziesz w którąś ofertę i przejrzysz zobacz podobne... To obecnie normalne. Obecnie Allegro ma najgorszą wyszukiwarkę ale cóż to DECYZJA BIZNESOWA.... Nie ważne, że jednej pozytywnej opinii nie ma, a tysiące negatywnych...
dziękuję za pomoc - a co do faktu ze nie ma pozytywnych opinii to powiem szczerze ,że sie nawet nie dziwie. No cóż chcą położyć firmę to położą takie rzeczy tylko w corpo, a może właśnie o to chodzi.
@andrzejklim1 @AnnaG-Antyki ma rację. Wliczamy tutaj oferty z Allegro Lokalnie, których przedstawiciela wyświetlamy na listingu na Allegro. Po przejściu przez [zobacz podobne] będziesz miał podgląd pozostałych ofert, które zostały wliczone (już na Allegro Lokalnie). Natomiast w przyszłym tygodniu ma się to zmienić i oferty z Lokalnie nie będą już wliczane.
w który miejscu na tej stronie, której link przesłałem jest to (zobacz podobne) bo nigdzie tego nie widzę?
@andrzejklim1 na dole listingu przy ostatniej ofercie "Figurka Zając, M.Naruszewicz, Ćmielów, vintage PRL, 1956, re-edycja 2004"
Kompletny szajs. Proszę mi w takim razie doradzić jak sprawdzić wystawione wszystkie oferty w kategorii figurki w ciągu ostatnich np. 12 godzin. Na zwykłym allegro mogę wybrać opcje "wystawione w ciągu" np. 12h
https://allegro.pl/kategoria/porcelana-figurki-26191?wystawione-w-ciagu=6
następnie po sprawdzeniu dostępnych ofert na ostatniej ofercie allegro lokalne klikam "zobacz podobne" i wyświetla wszystkie dostępne oferty a nie z ostatnich 12 godzin.
https://allegrolokalnie.pl/oferty/porcelana/figurki-26191?rep=1082112687