anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wydania etykiety nadawczej przez punkt Orlen Paczka- paczka zaginęła

Client:101322443
#7 Wielbiciel#

Witam serdecznie, w niedzielę, tj. 28.01.2025 r., nadałam paczkę punkcie Orlen Paczka koło swojego miejsca zamieszkania (punkt: Czecha 25 b Częstochowa). Paczka byla paczką zwrotną do sprzedawcy z Allegro. 

W paczce znajdowały się 3 kompletne stroje kozy (spódniczka, opaska, ogonek) plus dwie opaski z ogonkami. Niestety Pani przyjmująca paczkę nie wystawiła etykiety twierdząc, że wszystko zrobi z nią kurier. W poniedziałek rano kurier paczkę zabrał, nie została wystawiona etykieta, nie dostałam żadnej wiadomości z potwierdzeniem, że paczka została nadana. Paczka przepadła. Kontaktowała się już w tej sprawie z Infolinią Orlen Paczki. Szukają jej, najprawdopodobniej jest gdzieś w magazynie. Pani z Infolinii poleciła mi opsianie problemu przez Allegro, co uczyniłam, jak wyżej. Co mam zrobić dalej? Z poważaniem Joanna 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101322443 daj proszę znać sprzedającemu o tej sytuacji. 
Musimy na razie poczekać na odpowiedź od ORLEN, ponieważ Pani w punkcie nie zeskanowała tej paczki nie mamy jej numeru, zgłosiłam to też po naszej stronie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101322443 wracam z informacjami w tej sprawie.
Skontaktowaliśmy się z ORLEN paczką, przesyłka była na magazynie skąd ruszyła dalej, zostanie jej nadany nowy numer i zostanie dostarczona do sprzedającego.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów