anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zamówienia

Client:62761846
#8 Zapaleniec#

Witam. Zakupiłam towar i zapłaciłam za niego przez PayPal. Pieniądze zabrano z konta jednak w zakładce kupione brak zamówienia. Kontaktowałam się ze sprzedającym ale on nie otrzymał zamówienia pod moją nazwą użytkownika. Co w takiej sytuacji mam zrobić? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

xyz96
#21 Demiurg#

Kliknij w Kupione na tej stronie https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@Client:62761846  Allegro ma Pay-u a nie Pay-Pal i taki przelew może nie być widoczny w zakładce zapłacone to tak jakbyś bezpośrednio opłacił aukcje przelewem bezpośrednio na konto sprzedawcy.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Przepraszam najmocniej pomyliłam sie, dokonałam wpłaty na Pay-u. Dokładnie na ten adres: PAYU S.A. UL. GRUNWALDZKA 186 60-166 POZNAŃ WIELKOPOLSKIE. Mam tak na potwierdzeniu przelewu z mojego konta bankowego.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Niestety wyświetla się, że nie mam żadnych zgłoszeń

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Kliknęłaś w zakładkę Kupione na wskazanej stronie ? Jeśli kupiłaś i zapłaciłaś przez PayU, to musisz mieć towar w zakładce Kupione na Allegro lub na Allegro Lokalnie. Może kupiłaś z innego konta? Zapytaj na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:62761846 Podaj mi proszę numer oferty, której dotyczy ta sprawa. Postaram się pomóc, ale potrzebuję więcej informacji dotyczących tego zakupu. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Witam . Właśnie przed chwilą otrzymałam paczkę. Przepraszam za kłopot ale wydało mi się to dziwne, że nie otrzymywałam żadnych informacji o paczce na mój e-mail. Dziękuję za zainteresowanie i życzę miłego dnia.

oznacz moderatorów