anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zmiany statusu

Luneczka24
#7 Wielbiciel
  • Nadałam dwie paczki w paczkomacie InPost jedna duża druga mała . Duża normalnie wyruszyła w podróż a drugiej status widnieje nadal przygotowana do nadania . Akurat to był piątek koło godziny 16 . Zadzwoniłam na infolinię zgłosiłam sprawę . Przez weekend się nic nie działo , zadzwoniłam ponownie w poniedziałek po południu . Pani powiadomiła mnie że dziś paczkomat zapewne będzie przeszukany . Jest wtorek i nadal cisza ,  status się nie zmienił . Czy mieliście taką sytuację ? Kiedyś miałam podobnie w Orlenie to paczka następnego dnia rano się znalazła bez problemu . A tutaj nic się nie rusza i czuję że mogę się pożegnać z paczką 😔 chociaż dokładnie podałam godzinę nadania i miejsce w skrytce 
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Luneczka24 Podaj proszę numery tych przesyłek. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Luneczka24
#7 Wielbiciel

Nr przesyłki 620999684463940433126185

druga przesyłka dotarła juz tam gdzie powinna , tylko ta jedna utknęła 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A na pewno zakończyłaś na paczkomacie? Moze ktoś po Tobie sobie po prostu wyjął paczkę? Ludzie o tym niestety nagminnie zapominają... 

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry @Luneczka24 

zgłoszenie dotyczące przesyłki jest w trakcie realizacji przez pracowników oddziału. Gdy paczka trafi na oddział, zostanie ona zeskanowana a statusy pojawią się w systemie śledzenia. Proszę o cierpliwość. Jeżeli do końca dnia status paczki się nie zmieni, to proszę o bezpośredni kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta. W imieniu firmy InPost przepraszam za niedogodności.

oznacz moderatorów

Luneczka24
#7 Wielbiciel

Sprawa jest ciągle na takim samie etapie od piątku . Codziennie dzwonię na infolinię i słyszę to samo , proszę zadzwonić następnego dnia .

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry @Luneczka24 

Przepraszamy za zaistniałą sytuację i prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości. Działamy nad rozwiązaniem sprawy.

oznacz moderatorów