Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupiłem obuwie w firmie bema-sport , obuwie rozpadło się po dwóch dniach. Zrobiłem reklamację obuwia zgodnie z zaleceniem sprzedającego - firma bema sport. Na "reklamację 🙂 " czekałem przeszło dwa miesiące. Po tym czasie, poprosiłem o zwrot pieniędzy za reklamowany i uznany towar i... tu niestety czekaj "tadka latka" dane do zwrotu podane, zwrotu nie ma - tzw. wyższa kultura przedsiębiorczości. MASAKRA - nigdy więcej 🙂 🙂 🙂
@blekotnik A tak nie należało zapytać od razu co zrobić, należało reklamować z tytułu rękojmi, wówczas odpowiada sprzedający a nie producent i 14 dni na rozpatrzenie, teraz napisz tu, otwórz dyskusję i tam domagaj się rozwiązania problemu, sprzedający ma 24godz. na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Od marcell87. dla syna, który trenuje i mieszka dalllleko po za domem . Buty mogłem odesłać dopiero 15,02,2022, ale pisałem do "sprzedawcy bema-sport> i była akceptacja. i dalej złożona, wysłana i odebrana przez sprzedawcę 15.02.2022. Potem jakieś dziwne gadki, że bla i ble i po przeszło 2 miesiącach i moich "nukaniach" wreszcie odpowiedź - ( W poniedziałek dam znać, w weekend nie pracujemy.) i dalej (Proszę o rachunek bankowy oraz dane do przelewu. ) Oczywiście dane niezwłocznie wysłane i ..... NIC cisza. Ja monituje rachunek, pisze do sprzedawcy i .... nic