Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Przed świętami czyli w grudniu zakupiłam przedmiot - LAPTOP EDUKACYJNY POLSKO ANGIELSKI 65 Funkcji, ale zaraz anulowałam. Do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Pisałam do sprzedającego ale nie odpisuje. Dyskusji otworzyć nie mogę pod tą aukcją, ze względu na anulowanie zakupu.
@gosiatworos Poproś o pomoc Allegro przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5... Zadziała podobnie jak Dyskusja, sprzedający otrzyma odpowiedni komunikat i szybko wpłatę zwróci.
@gosiatworos, otrzymałam informację, że kontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie telefonicznie. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania, bądź wątpliwości, daj proszę znać, chętnie Ci pomogę. 🙂
gosiatworos - teraz pytanie zasadnicze: po jaka cholerę kupujesz, żeby zaraz anulować?
Czy panujesz nad swoimi zakupami? Po co tak robisz? - jak widzisz, przy takim nieodpowiedzialnym postępowaniu jest sporo problemów. Niestety, zdrowego rozsądku i odpowiedzialności za własne czyny nic nie zastąpi.