anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zwrotu pieniędzy za anulowany zakup

gosiatworos
#7 Wielbiciel#

Witam. Przed świętami czyli w grudniu zakupiłam przedmiot - LAPTOP EDUKACYJNY POLSKO ANGIELSKI 65 Funkcji, ale zaraz anulowałam. Do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Pisałam do sprzedającego ale nie odpisuje. Dyskusji otworzyć nie mogę pod tą aukcją, ze względu na anulowanie zakupu.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

@gosiatworos Poproś o pomoc Allegro przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5... Zadziała podobnie jak Dyskusja, sprzedający otrzyma odpowiedni komunikat i szybko wpłatę zwróci.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@gosiatworos, otrzymałam informację, że kontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie telefonicznie. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania, bądź wątpliwości, daj proszę znać, chętnie Ci pomogę. 🙂

Maja
   Moderatorka

maxr01
#17 Koryfeusz#

gosiatworos - teraz pytanie zasadnicze: po jaka cholerę kupujesz, żeby zaraz anulować?

Czy panujesz nad swoimi zakupami? Po co tak robisz? - jak widzisz, przy takim nieodpowiedzialnym postępowaniu jest sporo problemów. Niestety, zdrowego rozsądku i odpowiedzialności za własne czyny nic nie zastąpi.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów