Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Zwróciłem towar, w zakupie widzę "Decyzja o zwrocie Pełen zwrot pieniędzy.", ale nic nie pojawiło się na koncie. Nie widzę też zwrotu kuponu którego użyłem do płatności.
Kiedy próbuję otworzyć dyskusję wybierając "brak zwrotu / wpłaty brak zwrotu wpłaty po odesłaniu produktu" wyskakuje błąd "Sprzedający wysłał już zwrot pieniędzy Sprzedający zlecił zwrot pięniędzy za zakup. Szczegóły zwrotu znajdziesz w emailu lub w Szczegółach zakupu. " i dyskusja nie jest tworzona.
Jak mogę odzyskać pieniądze za zwrócony przedmiot?
Zakup to https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/65476515-01bb-3c79-aebf-da4fd0408d86
Pozdrawiam
Piotr
@Radziwon z tego linka nie mogę namierzyć, o którą transakcję chodzi, więc podaj mi proszę numer tego zamówienia lub numer oferty, której dotyczy.
Numer zamówienia
@Radziwon dziękuję. Zwrot dla Ciebie został zlecony przez sprzedawcę, ale nie jest zrealizowany, więc poprosiłam już zespół o rozpoczęcie dyskusji ze sprzedawcą w Twoim imieniu.
Dziękuję!
Dzień dobry, mam ten sam problem, mój numer zamówienia to:
5230fca1-c654-11f0-80e3-bb63e871a793
@FIFIx30 jeśli masz ten sam problem to sprzedawca zlecił zwrot tylko operator płatności jeszcze go nie zrealizował, zwykle trwa to od natychmiast do 3 dni ROBOCZYCH w zależności od metody płatności.
@FIFIx30 Sprzedawca zlecił zwrot, ale został anulowany. Załóż w tej sytuacji dyskusję ze sprzedawcą i wyjaśnij z nim sprawę 😉
Pisałem, że mam ten sam problem tj. nie mogę założyć dyskusji 😩. Na wiadomości sprzedawca nie odpowiada. Proszę o utworzenie dyskusji.
@FIFIx30 Dlaczego nie możesz założyć dyskusji? Gdzie pojawia się problem?
...
Problem jest prawie identyczny, jak opisywał to Radziwon.
Kiedy próbuję otworzyć dyskusję wybierając "brak zwrotu / wpłaty brak zwrotu wpłaty po odesłaniu produktu" wyskakuje błąd "Sprzedający wysłał już zwrot pieniędzy Sprzedający zlecił zwrot pięniędzy za zakup. Szczegóły zwrotu znajdziesz w emailu lub w Szczegółach zakupu. " i dyskusja nie jest tworzona.
Z tą różnicą, że wybrałem "brak zwrotu wpłaty po anulowaniu zamówienia".
Zamówiłem przedmiot i sprzedawca wykonał zwrot uzasadniając Brakiem towaru.(btw. Nie otrzymałem żadnego maila, żadnego powiadomienia, mam te informacje jedynie ze strony ze swojego zamówienia). Informacja, że sprzedawca wykonał zwrot już wisi ponad 3 dni i dalej nigdzie nie otrzymałem zwrotu. (zwrot na allegro pay, inne przychodziły natychmiast).
Dlatego proszę o jakąś interwencję, bo z poziomu panelu allegro to jest niemożliwe.
@FIFIx30 Spróbuj kliknąć krzyżyk tego komunikatu. Dyskusja powinna się otworzyć.
OK, trzeba zamknąć krzyżykiem i ponowić. Pomogło, dziękuję.