Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli dyskusja nie pomogła to dostałeś/aś pewnie w niej link do wniosku z Ochrony Kupujących (czy jak się teraz nazywa) - wypełnij go.
@Client:86941597 napisz coś więcej, bo takie lakoniczne: "dyskusja nie pomogla" nic nam nie mówi
@Client:86941597 chodzi o zamówienie nr 8e72bff0-b317-11f0-8fb6-c3b7aaedb7bd?
Gdy miną 24h od założenia dyskusji (czyli po 00:50) będziesz mogła w prowadzonej dyskusji poprosić o pomoc pracownika Allegro. Sprzedający ma 24h na odpowiedź w dyskusji, a ten czas jeszcze nie minął.
Nie martw się, pomożemy Ci!
Sprzedajacy odpisał ,że allegro poblokowało mu środki na payu.Co w takiej sytuacji i czy to sie zgadza? @la_nika czy mogłaby mi Pani to sprawdzić?
@Client:86941597 mogli mu zablokować środki do wypłat na jego konto, ale środki do wypłat dla kupujących zawsze się znajdą
@Client:86941597 dokładnie jak KOGIEL pisze, gdy już pojawi się taka możliwość, poproś o pomoc pracownika Allegro w dyskusji, wyjaśnimy sprzedającemu, jak może zwrócić Ci środki, mimo blokady.
Poprosiłam ,Pani z Allegro w odpowiedzi podała link sprzedajacemu ,tylko czy on zadziała skoro sprzedajacy ma zablokowane środki na koncie Allegro ? czy nie powtorzy sie sytuacja jak wcześniej ,że sprzedajacy zlecił zwrot ale zlecenie nie powiodło się.
@Client:86941597 zadziała, sprzedający ma możliwość zwrotu Twojej wpłaty.
Jeśli tego nie zrobi do 10.11 do 9:00 poproś ponownie w dyskusji o pomoc pracownika Allegro.
W ostateczności skierujemy Cię do wniosku w ramach Allegro Ochrona Kupujących, abyś na pewno odzyskała wpłatę.
Rozumiem ,bardzo dziękuję.
Witam ,sprzedajacy nie ma możliwosci zwrotu pieniedzy ,w dyskusji załaczył takie zdjecie:
Cześć, @Client:86941597. Przekażemy sprzedającemu dokładną instrukcję w jaki sposób może zasilić swoje konto na poczet zwrotu środków.
Dziękuje bardzo
@Client:86941597 jak sprzedawca mimo instrukcji na problem z wpłata to nie wiem czy nie lepiej będzie podać mu konta do bezpośredniego zwrotu na twoje konto.
no tak tylko jeśli ma zablokowane konto to czy mogl pobrac moja wpłatę? jeśli nie mogł pobrac pieniedzy z konta allegro to z czego ma mi oddac ?
@Client:86941597, sprzedający otrzymał od nas instrukcję w Dyskusji, jednak nie odpowiedział na naszą wiadomość. Skontaktujemy się z nim w prywatnej korespondencji i wyjaśnimy mu wszystko krok po kroku.