Mam prośbę czy możecie mi sprawdzić czemu nie dostałam jeszcze zwrotu pieniędzy za zwrot tych przedmiotów?
HANDLE HOOK ATTACHMENT OF BICYCLE TRAILER
Kwota to 57 złotych. Zapłata była przez Allegro pay. Spłaciłam wszystkie zakupy razem i zapomniałam odznaczyć tych łączników. Zwrot zapłacił by za nie a tak, to powinna powstać nadpłata na pay i środki powinny wrócić na konto bankowe. Niestety nie wróciły i nie mam ani produktu ani pieniążków. Sprzedawca najpierw twierdził, że dokonał zwrotu jeszcze w kwietniu, potem okazało się, że nie miał środków, później stwierdził, że zwrot wysłał 20.05.2026 a kasy jak nie ma tak nie ma. Z góry dziękuję za pomoc.
@grzanka76 poprawny zwrot środków dla tego zamówienia był 20.05.2026. Napisz do nas przez formularz, doradca po weryfikacji będzie mógł sprawdzić nadpłaty na Twoich umowach.
Tu już też pisałam.... nic to nie dało. Nawet allegro dzwoniło do mnie i konsultant twierdzi, że mam iść do banku i sprawdzić dlaczego nie mam zwrotu. To chore. Co, mam powiedzieć , ze ktoś mi wysłał przelew i go nie mam? Odeślą mnie z kwitkiem. Chciałabym, żeby ktoś sprawdził na jakie konto wysłano zwrot. W allegro mam podane konto i na tym koncie zwrotu brak.
mam konto na allegro od 18 lat. Zwracałam mnóstwo rzeczy i zawsze zwrot był bez problemu. Na pay kupuję od początku programu i też zwracałam parę rzeczy i też nigdy nie było problemu.
@grzanka76 jak rozumiem, doradca potwierdził, że nadpłata została zwrócona na wskazany przez Ciebie rachunek? Na forum nie mamy dostępu do Twojej usługi Allegro Pay, z uwgi na konieczność weryfikacji, nie możemy więc zweryfikować sprawy po swojej stronie. Konieczny jest kontakt przez formularz. Jeżeli środki zostały zwrócone, doradca powinien mieć możliwość wygenerowania potwierdzenia dla Ciebie, do okazania w banku.
Rozumiem. Czyli faktycznie z tym potwierdzeniem mam iść do banku?
Jest tam informacja "sposób zwrotu" karta płatnicza allegro pay. Nie mam karty allegro pay. Na pay była nadpłata i informacja, że środki zostaną przelane na konto bankowe podane na koncie allegro. Nie zostały zwrócone.
@grzanka76 udało mi się odnaleźć potwierdzenie, któe Ci przesyłaliśmy. Widzę, że metodą zwortu był Blik. Przy tej metodzie środki często księgują się na rachunku nie z datą zwrotu, a z datą płatności. Sprawdź proszę wpływy na swoje konto od 18.05 na kwotę 57 zł i daj znać, czy udało się je odnaleźć. Jeżeli nie, poproszę o dodatkową weryfikację po naszej stronie.