Allegro nie wyświetla poprawnie wielu znaków. W cenie wyświetlają się złotówki i litera ł, ale nie wyświetlają się grosze ani litera z w cenie.
Są też inne strony, gdzie poprawnie wyświetlają się niektóre teksty, ale inne nie.
Zrzuty ekranu załączone do posta.
Czyściłem już ciasteczka i cache oraz lokalny magazyn. Uruchomiłem zupełnie czystą przeglądarkę, wszędzie są te same błędy. Wyłączyłem blokowanie reklam i śledzenia, nic nie zmieniło.
W przeglądarce Firefox nie ma tego błędu. W przeglądarkach opartych na Chrome jest.
@toughluck w Twojej wiadomości nie ma zrzutów, o których piszesz.
Czy możesz dołączyć je ponownie? Albo jeśli to jakiś problem techniczny, to przesłać je do nas e-mailowo na adres spolecznosc@allegro.com?
@toughluck przepraszam, nie zaznaczyłam tego wcześniej, ale potrzebuję zrzut ekranu, na którym widoczny będzie pełen ekran, razem z adresem strony oraz paskiem z godziną i datą.
@toughluck dziękuję! Napisz proszę jeszcze, czy w trybie incognito w tej przeglądarce problem również występuje (jeśli tak, będę wdzięczna za zrzut)?
Edge InPrivate
Edge standardowy
Opera standard
Opera incognito
Vivaldi incognito
Dla porównania Firefox
@toughluck dziękuję! Przesłałam to w konsultacji.
@toughluck napisz proszę jeszcze, czy problemy występuje również na stronie głównej Allegro? Czy tylko w koszyku i na stronie pomocy?
Błąd występuje praktycznie wszędzie: W koszyku, na stronie oferty, na stronie głównej, na różnych podstronach.
Błędu nie ma na Allegro Lokalnie ani tutaj (Allegro Gadane).
Problem zniknął.
Czy rzeczywiście był jakiś błąd/problem?
@toughluck nie mamy jeszcze pełnej informacji. Natomiast problem mógł wynikać z wprowadzanych ostatnio aktualizacji.