anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bzdurne opisy ofert z katalogu

meteser
#8 Zapaleniec#

Bardzo lubiłam zakupy na allegro i szkoda że tak się dzieje, bo coraz częściej wybieram sklepy internetowe dopłacając za przesyłkę. Kupowanie na Allegro jest strasznie irytujące ze względu na bałagan i fałsz w opisach przedmiotów. Właśnie zamierzam kupić nietani głośnik audio, ale wszyscy sprzedawcy mają skopiowany ten sam bzdurny opis (z nieprawidłowym kodem producenta), a jak próbuję dopytać sprzedawcę o prawidłowy, to odpisuje mi coś takiego :
"Dziękuję za kontakt z naszym działem obsługi Klienta. Pewne dane przypisują się z katalogu Allegro. Produkt pochodzi z polskiej dystrybucji."
To ja dziękuje za takie oferty.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Tak niestety wygląda  że sprzedający musi podpiąć ofertę pod "katalog" na który nie ma wpływu i potem są takie kwiatki, co utrudnia życie zarówno kupującym jak i sprzedającym.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@meteser tak , to prawda , z katalogu wchodzą zwykle bzury , nie wszystko jest możliwe do skorygowania , a zgłaszanie błędów to walka z wiatrakami  ,zapraszamy do naszych sklepów internetowych .

Zespól Sprzedawców na allegro .

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@meteser "bo coraz częściej wybieram sklepy internetowe" - bardzo dobrze wybierasz 😉 

oznacz moderatorów