Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie 🙂 Maty podłogowe do kojców dla psów
Dostawca: Elżbieta [edycja]
NIP: 7291594745
Koszt dostawy:
szotokanbis tak na prawdę co chcesz zgłaszać . Masz do wyboru krocie sprzedających i wybierz tego ,który zaoferuje najniższy koszt . Na cenę przesyłki wpływa rodzaj przewoźnika , waga oraz gabaryty paczki .
Podaj mi te krocie jeśli możesz, OK ? 🙂
@szotokanbis a jakie wymiary maja te maty. Czasami fedex bierze duże gabarytowo paczki a inni przewoźnicy maja jako nie standard i uważają je za paletę.
@szotokanbis ile tych mat ? może sprzedawca źle ustawił cennik przy większej liczbie i liczy X x X sztuk ?
@szotokanbis Przecież możesz wybrać tańszego, w czym problem.😁
Proszę mi wskazać jeśli potrafisz, OK 🙂
właśnie sprawdziłem na furgonetce
100x150x10cm 5kg
ceny od 37,59 do 297,65. zależy od kuriera. więc rozrzut jest
Zadałem sprzedającej dwa pytania o godz. 9.40. i o godz. 9.42;
W tym jedno dotyczące kosztów dostawy
Na razie cisza. Ale cierpliwość to cnota.
@szotokanbis przecież ta mata waży 24 kg a w paczce kurierskiej jest max 30 kg więc ma 30 zł za 1 szt a jak chcesz 40 szt to jest 185 zł i zapewne jest to dostawa paletą 🙂 Niema się do czego przyczepić 🙂
Odpowiedź w końcowym podsumowaniu !
Przecież gołym okiem widać, że to jest cena za przesyłkę paletową. Mata waży 24 kg a tym kurierem można zamówić aż 40 sztuk. Widocznie są tacy klienci i sprzedający im to umożliwia. Dla tych co chcą 1 matę cena kuriera to 30 zł.
Jakiś czas mnie nie było, ale widzę że nic się nie zmieniło 🙂 Fajnie 🙂
Polak potrafi 😉
wg mnie nic nie widać i tu jezd problema 🙂
Napisz jak ustawić cennik do palety 40 szt za 185 zł ? i żeby jednocześnie kupując pojedyncze było oki ?
jak da 40 x 30 zł to wyjdzie dostawa 1200 zł 😞
jak da 40 x 30 zł to wyjdzie dostawa 1200 zł
Wtedy dopiero byłaby afera na forum.
Rynce opadajo ....
@xyz96 ma rację. cena 30zł za kuriera jest tez zawyżona. list polecony kosztuje 3,30 😉