Ostatnio widac sporo zmian w aplikacji, wdrażane sa bez żadnych powiadomień czy interaktywnych przewodników.
Z wieloma juz sie pogodziłam, wiem ze zawsze bedziemy mieci opór przed zmianami nawyków jako użytkownicy, ale jest jedną zmiana ktorej nie moge ścierpieć - chaos w sekcji ulubione spowodowany błyskotliwa funkcjonalnością łączenia ofert w sugerowane "zestawy" (zapewne mająca na celu zwiększyć sprzedaż).
W moim przypadku przynosi odwrotny skutek i frustruje gdy faktycznie chce cos kupic co miałam zahcomikowane w ulubionych.
Czy wszyscy użytkownicy maja tak samo czy padłam ofiarą jakichś eksperymentalnych testów?
Jak to wyłączyć? Przechodzenie do innych sekcji w ramach ulubionych nie pomaga, moze czegoś nie widzę?
Jak to skutecznie zgłosić allegro, czy zostaje tylko feedback w Google Play?
Ratunku xd...
EDIT: wyjasniajac - brakuje mi wdoku, w którym po prostu zobaczę pojedynczo(!) oferty dodawane do ulubionych (najlepiej chronologicznie), tak jak bylo jeszcze do niedawna.
Cześć, @___Aleksandra___. Dziękuję za podzielenie się swoją opinią! Cały czas rozwijamy naszą aplikację i takie uwagi są dla nas naprawdę cenne 🙂
Na ten moment nie ma możliwości wyłączenia tej opcji w zakładce Ulubione.