Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nawet rozumiem, że spamowanie jest bez sensu, ale spam i wiadomości dziwnej treści wysyłane przez rozmaite automaty - jakoś nikomu nie przeszkadzają. To tak - w ramach tradycji, żeby pokazać kto tu jest (naj)ważniejszy?
Ale jak to ?
Wrzucam pytanie do sprzedającego... Allegro twierdzi, że przesyłka opóźniona, więc pomyślałem - zapytam co jest grane. A tu Kasia z chatbota mi wyskakuje, czy aby na pewno chcę wysłać wiadomość. Mnie spamują - a w drugą stronę, to mam się zastanawiać? Żeby przynajmniej jakaś równowaga była... Chociaż - to Allegro - tu nie ma znaczenia kto płaci, sprzedający jest ważniejszy - w zasadzie od zawsze.
Ale na dole powinien być przycisk typu czy nadal chcesz wysłać wiadomość.
No, ale po co ktoś mi blokuje, wymaga dodatkowej weryfikacji, upewnienia się, czy aby na pewno... skoro spamem we mnie system wali tak, że nie czytam wiadomości. Kliknąłem wyślij - wracam a tu jakiś taki badziew. Jak bym zamknął stronę w przeglądarce - nawet bym się nie dowiedział, że system postanowił mnie przyblokować.
Allegro ma swoje reguły ,z logiką mają mało wspólnego ale musimy się z tym pogodzić .
Sprzedający pisze, że wysyłał wiadomość... ciekawe co się stało? 🙂
Chociaż... przynajmniej równo obrywamy - więc czuję się w obowiązku, żeby napisać, że się myliłem. 🙂