anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chcę wiedzieć czy na Allegro sprzedaje firma VIVENO

jajakoby
#1 Nowicjusz#

Zwarłam umowę zakupu fotela wiszącego z firmą VIVENO, zaznaczam, że nie za pośrednictwem ALLegro - tylko bezpośrednio ze strony VIVENO,  mam nadzieję uzyskać informacje na temat tego sprzedawcy od kogoś z Państwa-kupujących przez Internet, bo sprzedawca nie reaguje po wpłacie na telefony i na wiadomości mailowe - i nie zrealizował zamówienia -  może ktoś ma podobne doświadczenie?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@jajakoby ja nie miałem przyjemności z tą firma. Ale może pomocne będzie udać się do lokalnego rzecznika konsumenta.

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Obawiam się, że to może być lewy sklep internetowy. Domena istnieje 4 miesiące, ludzie piszą w necie że zostali oszukani, PKD wskazuje na sprzedaż sprzętu telekomunikacyjnego - może to być firma, której dane zostały wykorzystane do oszustwa.

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Był na te dane jeszcze inny sklep caseup, który również narobił wałki i został zamknięty.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@vonNogay  jako CASEUP był nawet na Allegro, ale tez go zablokowali😉

https://allegro.pl/uzytkownik/CASEUP

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@vonNogay  a mi ich  PKD pokazuje, ze to Działalność agentów zajmujących się sprzedażą wyrobów tekstylnych, odzieży, wyrobów futrzarskich, obuwia i artykułów skórzanych (4616Z)

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@KOGIEL_T sprawdziłeś chyba firmę Viveno sp. z o.o. znalezioną w google, a ja dane firmy podane w sklepie o tej nazwie 🙂

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@vonNogay  no fakt😉 

oznacz moderatorów

Client:110030414
#1 Nowicjusz#

Witam,

Mma podobny problem z tą firmą proszę o kontakt.

[edycja]

oznacz moderatorów