Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwarłam umowę zakupu fotela wiszącego z firmą VIVENO, zaznaczam, że nie za pośrednictwem ALLegro - tylko bezpośrednio ze strony VIVENO, mam nadzieję uzyskać informacje na temat tego sprzedawcy od kogoś z Państwa-kupujących przez Internet, bo sprzedawca nie reaguje po wpłacie na telefony i na wiadomości mailowe - i nie zrealizował zamówienia - może ktoś ma podobne doświadczenie?
@jajakoby ja nie miałem przyjemności z tą firma. Ale może pomocne będzie udać się do lokalnego rzecznika konsumenta.
Obawiam się, że to może być lewy sklep internetowy. Domena istnieje 4 miesiące, ludzie piszą w necie że zostali oszukani, PKD wskazuje na sprzedaż sprzętu telekomunikacyjnego - może to być firma, której dane zostały wykorzystane do oszustwa.
Był na te dane jeszcze inny sklep caseup, który również narobił wałki i został zamknięty.
@vonNogay jako CASEUP był nawet na Allegro, ale tez go zablokowali😉
@vonNogay a mi ich PKD pokazuje, ze to Działalność agentów zajmujących się sprzedażą wyrobów tekstylnych, odzieży, wyrobów futrzarskich, obuwia i artykułów skórzanych (4616Z)
@KOGIEL_T sprawdziłeś chyba firmę Viveno sp. z o.o. znalezioną w google, a ja dane firmy podane w sklepie o tej nazwie 🙂
@vonNogay no fakt😉
Witam,
Mma podobny problem z tą firmą proszę o kontakt.
[edycja]