Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem kupi 3 szt przedmiotu Numer oferty: 13400415705 by skorzystać z opłaconego Smarta a tu pojawia się dziwny komunikat mimo że sprzedawca ma wystawione 473 sztuki tego przedmiotu ;
Możesz kupić tylko 2 sztuki!
Oferta limitowana na wszystkich Twoich kontach
Ale max naraz w zamówieniu możesz kupić 2 szt pewnie program supercena allegro takie ograniczenie jest po to by ludzie nie kupili naraz wszystkiego w dobrej cenie
szok, na 473 sztuki wystawione to kupowanie 3 szt jest wykupowanie nadmiar, proszę sprawdzić na stronie, kolejki do zakupu nie ma, dołożyłem 1 zł u konkurencji i po problemie, ale widzę że PRL - lowskie ciągoty pozostały "tylko 2 kg cukru"
@bodomuzyka to czemu robisz problem z 3 zyklów ?
to nie problem, tylko , że takie anomalie się pojawiają, to tak jak bym się cofnął o 50 lat wstecz
@bodomuzyka to nie jest anomalia i takie sytuację są częste. Konkurecja np podkupuje twój towar z promocji i wystawia u siebie w sklepie zrobi tak z towarem od kilku sprzedawców i co nagle konkurencja ma jako jedyna towar i ustala cenę x5 i tak kupisz bo nie ma skąd. Tak ten mechanizm działa.
@az1rael głupoty piszesz - to o czym mówisz nazywa się dropshiping
@seeyougame taaa i każdy towar wg ciebie jest tam dostępny... taaa akurat miałem parę razy takie zagrania i towar albo potem szedł mocno w górę na cenie albo go nie było i nie wszystk9o się masowo produkuje a jak chcesz przykład to karty grafiki w covidzie taki najbardziej walący w oczy