Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak uzyskać jakiś raport do kogo to pisać mam konto ponad 13 lat i chciałbym zobaczyć wszystko
Jest taka możliwość. Pomóżcie
@Barszcz007 z 13 lat może być ciężko. Część mogła zostać usunięta
Wyślij wniosek o dostęp do danych osobowych – art. 15 RODO
Szanowni Państwo,
Na podstawie art. 15 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO) zwracam się z wnioskiem o udzielenie informacji dotyczących przetwarzania moich danych osobowych oraz o przekazanie mi kopii wszystkich danych osobowych, które są przetwarzane przez Allegro.pl sp. z o.o.
W szczególności proszę o:
Przekazanie pełnej historii moich transakcji (zakupów, sprzedaży, płatności, zwrotów, wiadomości transakcyjnych itp.) od momentu założenia konta, tj. z okresu ostatnich 13 lat.
Wskazanie okresów przechowywania tych danych oraz informacji, które z danych zostały już usunięte lub zanonimizowane.
Podanie celu, podstawy prawnej i źródła przetwarzania moich danych.
Informację, komu moje dane były lub są udostępniane (np. partnerom, podmiotom przetwarzającym, instytucjom publicznym).
Dane identyfikacyjne konta:
Imię i nazwisko: [Twoje imię i nazwisko]
Adres e-mail powiązany z kontem Allegro: [adres e-mail konta]
Login Allegro (jeśli znasz): [login]
Proszę o przekazanie odpowiedzi oraz kopii danych w formie elektronicznej (np. plik ZIP, CSV, PDF) na ten adres e-mail.
Z poważaniem,
[Twoje imię i nazwisko]
[opcjonalnie: adres korespondencyjny]
@Barszcz007 możesz pobrać kopie Twoich danych z ostatnich 14 lat i trzech miesięcy😉