Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego cena oferty z "Gwarancją najniżej ceny" jest o wiele wyższa niż w innym sklepie internetowym. Dzisiaj natrafiłem na 2 oferty dokładnie tego samego produktu, jednej na allegro i drugiej w internetowym sklepie odzieżowym.
Różnica w cenie jest ogromna. Ta " Gwarancja najniższej ceny" to ściema, niech nikt nie wierzy tym zapewnieniom i sam porównuje ceny.
Oferta w Allegro:
Oferta w Zalando, wybrany ten sam rozmiar bluzy jak w Allegro
https://www.zalando.pl/alpha-industries-basic-zip-bluza-rozpinana-grey-black-al522s05l-c11.html
Bo ta reklama dotyczy tylko wybranych sklepów a nie wszystkich sprzedających .
To znaczy, że serwis tak naprawdę niczego nie gwarantuje
@matek201 "To znaczy, że serwis tak naprawdę niczego nie gwarantuje" - jedyne co gwarantuje, to bardzo wysokie opłaty dla sprzedających. Stąd te różnice w cenach
Bo gwarancja najniższej ceny dotyczy tylko listy konkretnych sklepów z allegro a nie wszystkich sprzedających na allegro masz to w regulaminie... @matek201
Jak Zalando jest na liście sklepów, z którymi się porównuje Allegro, to idzie na tym zarobić. Coś 150% zwracają.
Ja w tamtym roku kupowałem wentylator podłogowy za coś tam 200zł, czy ileś. Znalazłem taniej, zwrócili 150zł.
Na Allegro często widuję ten sam produkt, gdzie jeden ma gwarancję najniższej ceny, a drugi poniżej, dokładnie ten sam jest tańszy i cała ta ich gwarancja okazuje się picem na wodę. Rozumiem jeszcze aby gdzieś było taniej, ale tu nawet na samym Allegro bywa taniej. Ktoś miał jakiś zamysł, ale go schrzanił, czyli nic nowego.
Dlatego ostatnio coraz częściej kupuję w innych sklepach internetowych bo się zdecydowanie bardziej opłaca, tutaj ze Smartem czy bez i tak jest dalej drogo. Szkoda, że to poszło w tym kierunku.
A z każdą kolejną podwyżką prowizji i innych wymuszonych opłat będzie jeszcze mniej opłacalne robienie tu zakupów.
@MiMary Brawo Wy.Porównywanie z wybranymi sklepami, czyli z tymi w których cena jest wyższa.To po co reklamujecie się wszędzie, że na Allegro jest najtaniej? Niestety, już nie jest dzięki Waszej polityce.Kiedyś Allegro było Eldoradem dla kupujących.Dzisiaj na Allegro trzyma kupujących chyba tylko przyzwyczajenie.